Dan Petrescu îi răspunde lui Mirel Rădoi

Dan Petrescu îi răspunde lui Mirel Rădoi

Dan Petrescu i-a răspuns lui Mirel Rădoi după ce selecționerul a afirmat că nu înțelege de ce antrenorul de la CFR Cluj a criticat atitudinea de după meciul cu Austria.

Antrenorul campioanei României a afirmat că, atunci când a spus că nu înțelege de ce „sărbătorim un amical în Austria” nu l-a vizat pe Mirel Rădoi, ci pe jucătorii echipei naționale.

"Eu n-am făcut aluzie la selecționer. Am făcut aluzie la jucători. Trebuiau să fie cu picioarele pe pământ. Să se bucure puțin, dar să fie ponderați", a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

ADVERTISING

Anterior, și Mirel Rădoi îl "înțepase" pe Dan Petrescu și i-a transmis că nu poate fi precum el.

„Asta e ideea noastră, asta încercăm să facem noi la națională, nu înseamnă că trebuie să preluam ce fac alți antrenori sau cum tratează alți antrenori atmosfera la nivel de grup. Partidele nu cred că sunt amicale, din moment ce noi suntem în playoff-ul pentru Euro datorită acestei competiții. Nu cred că cineva și-a permis să spună că CFR Cluj a fost mai bună decât Rennes, pe hârtie, decât Lazio. Toată lumea s-a referit la acea comparație dintre CFR Cluj și Floriana.

ADVERTISING

Austria are jucători de la Leipzig, eu nu am încercat să îi supraevaluez, am încercat să fiu cât mai corect. La fel și CFR a plecat cu a doua șansă cu Rennes, cu Lazio și au reușit să facă o figură foarte frumoasă. Dar nici naționala Austriei nu se poate compara cu Floriana”, a comentat Rădoi.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇