Dan Petrescu, foarte nemulțumit după victoria din derbiul cu FCSB

Dan Petrescu, foarte nemulțumit după victoria din derbiul cu FCSB

CFR Cluj a învins FCSB cu 1-0, însă Dan Petrescu a fost foarte nemulțumit la finalul meciului și a afirmat că echipa sa merita să piardă la scor.

„Bursucul” a mai declarat că nu înțelege de ce CFR a jucat atât de slab și își face griji pentru viitor.

"Sunt foarte nemulțumit de acest meci. Doar de rezultat sunt mulțumit. Dacă nu era Arlauskis pierdeam cu 5-3 sau 5-2. Toți jucătorii au fost sub nivel. Sunt nemulțumit de toți, chiar și de mine, poate nu am pregătit cum trebuie meciul.

La cum am jucat azi, pierdem șapte meciuri la rând. De când sunt eu antrenor la CFR nu am văzut echipa asta așa slabă. Nu ne-a făcut Sevilla așa, nu ne-a făcut Lazio. Nu am reușit să-i fac să înșeleagă cât de greu e meciul", a spus Dan Petrescu la Digi Sport.

ADVERTISING

Apoi, Petrescu i-a lăudat pe adversarii de la FCSB, în special pe jucătorii din linia ofensivă.

"Ei au jucători care se vând pe 10 milioane, pe 15 milioane de euro. Nu am crezut că o să stau aici de dimineață până seara să pregătesc meciul și echipa să arate în halul ăsta. Nici nu o să dorm la noapte, sunt foarte supărat. Nu am fost noi agresivi.

Pe final, eram convins că la cornerul ăla o să luăm gol. Cel puțîn un egal merita FCSB. De când sunt eu antrenor, este prima dată când ne domină așa, cu toate că noi avem o echipă experimentată", a adăugat Petrescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că CFR Cluj a învins FCSB în derbiul etapei, scor 1-0, după un autogol al lui Ovidiu Popescu din prima repriză.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj conduce play-off-ul Ligii 1, cu 33 de puncte, șapte mai mult decât FCSB și Universitatea Craiova (oltenii au un meci mai puțin disputat).

În următoarea etapă a play-off-ului Ligii 1, CFR Cluj se va deplasa la Botoșani, pe 20 iunie de la 20:30, iar FCSB vă primi vizita lui Gaz Metan Mediaș, pe 21 iunie de la ora 20:00.

Înaintea derbiului cu CFR Cluj, Helmuth Duckadam a demisionat de la FCSB, după ce Becali i-a micșorat salariul.

ADVERTISING

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇