Dan Petrescu continuă revolta și după un succes cu 6-0 în Liga 1: "Avem 92 de puncte, trebuia să sărbătorim!"

Dan Petrescu continuă revolta și după un succes cu 6-0 în Liga 1: "Avem 92 de puncte, trebuia să sărbătorim!"

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, este revoltat în continuare pe actualul sistem competițional din Liga 1 și și-a mai ieșit o dată din pepeni și după un succes clar al formației sale.

Ceferiștii s-au impus lejer în deplasarea de la FC Argeș, scor 6-0, iar acum așteaptă un pas greșit al rivalei FCSB, care joacă duminică tot în deplasare la Craiova, 19.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

CFR are acum 5 puncte din nou avans peste FCSB, însă Dan Petrescu este revoltat din cauza înjumătățirii punctelor înainte de play-off, clujenii putând fi acum campioni cu cele 92 de puncte acumulate începând cu startul sezonului:

ADVERTISING

"Nu știu dacă am mai câștigat la un așa scor. Au fost foarte multe victorii. Poate pe la Urziceni, dar nu cred că 6-0. Chiar dacă scorul arată foarte bine, n-a fost un meci perfect. Am avut multe greșeli pe care trebuie să le reparăm în meciurile cu FCSB și Craiova. Merită felicitări, spiritul a fost excelent, iar toți jucătorii au dat ce au avut mai bun. Am avut o perioadă în care am luat goluri în minutul 96 la Craiova. Am luat roșu cu FCSB și se stricase tot ce era făcut, eu nu mai eram antrenor bun, ei nu mai erau buni. N-a fost niciun declic, ne-am antrenat bine, dar n-am câștigat nimic. Avem 92 de puncte, dar campionatul e cum e și nu suntem unde trebuie să fim.

Trebuia să sărbătorim pentru că punctele au fost făcute dacă nu erau luate. Degeaba am bătut azi cu 6-0 dacă nu luăm un trofeu în brațe la final. Mai avem de suferit. Vedem ce se întâmplă mâine, după care la treabă pentru meciul cu Craiova", a declarat la final de joc pentru presa adunată la zona mixtă fostul fundaș de la Chelsea.

ADVERTISING

FCSB e obligată să bată în cele 3 partide rămase de disputat, cu Craiova, Voluntari și CFR Cluj, pentru a pune mâna pe primul titlu după 7 ani de așteptare.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!