Dan Petrescu anunță când a luat decizia de a semna cu Jeonbuk: Primele declarații ale antrenorului

Dan Petrescu anunță când a luat decizia de a semna cu Jeonbuk: Primele declarații ale antrenorului

Dan Petrescu (55 de ani), fostul antrenor de la CFR Cluj, a susținut prima conferință de presă în calitate de tehnician al coreenilor de la Jeonbuk Hyundai.

„Bursucul” s-a declarat fericit că a ales să semneze cu Jeonbuk, „cel mai mare club din cariera mea”.

„Este o onoare pentru mine să mă aflu la cel mai mare club din Coreea și Asia. Sunt extrem de încântat și fericit să fiu aici. Decizia am luat-o pentru că atunci când am antrenat în China, am jucat în Champions League împotriva lui Jeonbuk, iar în acea perioadă, echipa era foarte bună.

ADVERTISING

Când am venit în oraș am văzut facilități bune, am văzut fanii, totul. Am fost impresionat din ce am văzut și am visat într-o bună zi să fiu aici, să antrenez la un astfel de club. Am multă experiență ca antrenor însă cred că este cel mai mare club pe care l-am antrenat vreodată și că este o mare responsabilitate pentru mine, știu asta.

Sunt fericit și nerăbdător pentru această experiență și cred că am ales clubul potrivit, la momentul potrivit pentru mine”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

ADVERTISING

Dan Petrescu este la a 9-a experiență ca antrenor în străinătate. Sportul Studențesc, Rapid București, Wisla Krakow, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi SC, ASA Târgu Mureș, JS Suning, Al-Nasr, GZ Hengfeng, Kayserispor, CFR Cluj și Jeonbuk Hyundai sunt, până acum, echipele din CV-ul lui Petrescu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!