Dan Petrescu anunță motivul pentru care ar fi plecat oricum de la CFR Cluj, chiar dacă nu avea ofertă

Dan Petrescu anunță motivul pentru care ar fi plecat oricum de la CFR Cluj, chiar dacă nu avea ofertă

Dan Petrescu (55 de ani) a semnat cu Jeonbuk Hyundai și a plecat de la CFR Cluj, însă antrenorul spune că ar fi plecat oricum din Gruia, chiar dacă nu era oferta din Coreea de Sud.

Vineri, Jeonbuk Hyundai l-a anunțat oficial pe Dan Petrescu antrenor, după ce CFR Cluj confirmase deja plecarea „Bursucului”.

La câteva ore după ce a semnat în Coreea de Sud, Dan Petrescu a vorbit despre ultima perioadă de la CFR Cluj, în care spune că "au fost multe probleme, greșeli de arbitraj". De asemenea, tehnicianul a dezvăluit că ar fi plecat oricum de la CFR Cluj, chiar dacă n-ar fi avut oferta din Coreea de Sud.

ADVERTISING

În plus, Petrescu e sigur că se putea bate la titlu cu CFR Cluj până în ultima etapă din Superligă dacă n-ar fi fost, spun el, greșeli de arbitraj împotriva fostei sale formații.

"E adevărat, asta e realitatea. Aveam nevoie de o provocare nouă. Nu poţi să iei campionatul în fiecare an, nu există echipe care fac asta. Au fost multe probleme, meciuri, greşeli de arbitraj. Cred că dacă erau arbitrajele corecte puteam să ne batem la titlu până în ultima etapă. Eu zic că n-a fost un sezon ratat, dar cum multe probleme. Nu cred am ce să-mi reproşez", a spus Dan Petrescu, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dan Petrescu este noul antrenor al lui Jeonbuk Hyundai, în timp ce CFR Cluj l-a numit pe Andrea Mandorlini.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!