Dan Petrescu acuză o conspirație după egalul cu Astra: ”Aș vrea să îi văd pe Budescu și Alibec așa și cu Craiova”

Dan Petrescu acuză o conspirație după egalul cu Astra: ”Aș vrea să îi văd pe Budescu și Alibec așa și cu Craiova”

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a avut o reacție extrem de dură după meciul remizat în fața celor de la Astra Giurgiu, scor 2-2 duminică seară, meci care o păstrează pe Craiova lideră în Liga 1.

Chiar dacă CFR a condus lejer cu 2-0 încă din minutul 17, Astra a revenit frumos, cum s-a întâmplat și cu FCSB și a egalat în minutul 80 prin golgheterul Denis Alibec:

Liga 1: CFR Cluj mai face un pas greșit și Craiova stă acum doar la mâna ei pentru a cuceri titlul

Petrescu a vorbit imediat după partidă și a spus că în mare e mulțumit de evoluția băieților sai, dar că nu înțelege cum s-au luat aceste două goluri și mai ales că așteaptă cu mare interes cum vor juca astralii cu Craiova:

ADVERTISING

”Nu înţeleg sincer cum au dat două goluri pentru că au avut maxim două ocazii. Meritau victoria aceasta, dar ăsta este fotbalul. Presiunea este foarte mare, trebuie să ştim să trecem peste aceste momente care pot pierde un titlu. Echipa a jucat bine, am dominat, dar când ai un Budescu, Alibec, Răduţ, ştiam că se poate întâmpla orice.

Mi-aş dori sincer că atunci când vine Craiova aici să îi văd pe Budescu, Alibec şi Fatai în teren. În tur nu i-am văzut, erau dispăruţi. FCSB şi Botoşani sper să joace meciurile vieţîi cu ei, căci cu noi toți joacă pe viață și pe moarte. Mi se pare ciudat cum a luat roşu Buş la Mediaş. Sunt multe lucruri care se întâmplă şi nimeni nu spune nimic!”, a punctat fostul fundaș al lui Chelsea, după meci, pentru TelekomSport TV.

ADVERTISING

Craiova are acum un punct avans față de CFR Cluj și mai sunt doar patru etape până la finalul stagiunii. Runda viitoare, Craiova joacă acasă cu FCSB, iar clujenii acasă cu Mediaș.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇