Dan Petrescu a realizat o listă neagră la CFR Cluj. Care sunt jucătorii care vor pleca la iarnă

Dan Petrescu a realizat o listă neagră la CFR Cluj. Care sunt jucătorii care vor pleca la iarnă

Campionii de la CFR Cluj pregătesc în iarnă o campanie de transferuri impresionantă, însă până atunci și-au stabilit și o listă de plecări din cadrul clubului din Gruia.

Și pare că va fi o iarnă cu multe disponibilizări la echipa în alb și vișiniu, care e calificată în primăvara europeană, urmând să se dueleze cu Lazio în Conference League.

Dan Petrescu a trimis o listă către conducere cu jucătorii pe care nu se va mai baza de la iarnă, iar pe această listă sunt și jucători importanți, multipli campioni în Gruia: Bălgrădean, Brucici, Bordeianu, Hammershoy-Mystrati, Cătălin Itu și Sergiu Buș, după cum anunță cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Bălgrădean a discutat și în vară cu U Cluj, însă părțile nu au mai ajuns la un înțeles. Bordeianu s-a întors din țările arabe iar mai mult a dezamăgit, iar tânărul Cătălin Itu nu a prins nici măcar un minut în acest sezon, fiind singurul de pe această listă cu 0 minute!

Despre Brucici și Mystrati se consideră că sunt două transferuri ratate ale verii trecute.

În campionat în acest moment, CFR Cluj e pe locul 2, la 4 puncte în spatele Farului, fiind și proaspăt calificată în sferturile Cupei.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!