Dan Petrescu a răbufnit înaintea meciului FC Voluntari - FCSB: "E incredibil, dacă ăsta e un campionat corect…"

Dan Petrescu a răbufnit înaintea meciului FC Voluntari - FCSB: "E incredibil, dacă ăsta e un campionat corect…"

Dan Petrescu este siderat de programarea meciului dintre FC Voluntari și FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, pe Arena Națională din București.

Antrenorul campioanei României consideră că echipa „roș-albastră” este avantajată clar de această hotărâre.

"Nu mi se pare normal ca FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari şi nimeni să nu zică nimic. Dacă Argeşul, vă dați seama, spunea: 'Noi nu putem să jucăm acasă că trebuie să facem terenul, dar mergem la Cluj", cred că era un scandal monstru în fiecare zi şi era normal să fie. Dar văd că nimeni nu zice nimic! Voluntari merge şi joacă acasă la FCSB de două ori, toată lumea e bine, e fericită, se scrie numai de CFR că nu ştiu ce face. Dacă ăsta e un campionat corect… O echipă în play-off să joace de două ori în deplasare la aceeași echipă", a spus Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului cu Universitatea Craiova.

ADVERTISING

"E incredibil, dar campionatul merge înainte, viaţa merge înainte şi vom vedea ce o ieşi. Dar nu mi se pare normal. Eu astăzi ştiam că se joacă Voluntari – FCSB, dar meciul se joacă acasă la FCSB. Deci e FCSB – Voluntari de două ori. Asta este situația… Mi s-au întâmplat multe lucruri în acest sezon și o să le spun pe toate la final. E incredibil ca în 2022 să se întâmple aceste lucruri", a adăugat "Bursucul".

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB se va juca sâmbăta seara, de la ora 21:00, pe Arena Națională din Capitală.

ADVERTISING

Cu două etape înainte de finalul sezonului, CFR Cluj și FCSB sunt despărțite de doar două puncte în fruntea clasamentului.

Întâlnirea se joacă pe Arena Naționala deoarece stadionul din Voluntari a intrat în proces de renovare, iar ulterior FCSB a refuzat să joace pe stadionul din Giulești.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇