Dan Petrescu a răbufnit după eliminarea lui CFR Cluj: "Eu eram luat la mișto"

Dan Petrescu a răbufnit după eliminarea lui CFR Cluj: "Eu eram luat la mișto"

Dan Petrescu a reacționat după eliminarea lui CFR Cluj din preliminariile Ligii Campionilor.

Fostul antrenor al lui CFR Cluj nu este de acord cu actuaul tehnician al grupării din Gruia, Marius Șumudică, care a spus că diferența a fost făcută de valoarea superioră a lotului celor de la Young Boys Berna.

"Eu sunt antrenor, nu ar fi corect să vorbesc despre alt antrenor. Antrenorul e antrenor, jucătorul e jucător, gazetarul e gazetar, analistul e analist. Sunt multe lucruri care nu-mi convin, dar ar fi bine să le țin pentru mine. Dacă spuneam eu că Young Boys are un lot fantastic, eram luat la mișto. Când eu ziceam ce bună e Astana, Slavia, Young Boys, eram luat la mișto. În meci nu s-a văzut niciodată diferența dintre CFR și Sevilla, Lazio sau Dinamo Zagreb.. Nu cred că Young Boys e mai bună decât Lazio, Rennes, Dinamo Zagreb sau Celtic", a spus Dan Petrescu într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Toată lumea zice că a fost diferența prea mare, dar ăștia au fost mai buni decât echipele pe care le-am enumerat mai devreme? Nu cred! Acum se spune că CFR este o echipă ofensivă, iar înainte se spunea că jucăm lungă și pe a doua. Vă rog frumos să vă uitați la rezultate, atât vreau să zic. Puteți analiza, eu nu pot spune ce cred despre CFR", a adăugat fostul tehnician al clujenilor.

CFR Cluj a fost eliminată de Young Boys Berna în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Campioana României a remizat pe teren propriu, scor 1-1, însă a fost învinsă în returul din Elveția, cu 3-1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇