Dan Petrescu a răbufnit după câștigarea titlului cu CFR Cluj

Dan Petrescu a răbufnit după câștigarea titlului cu CFR Cluj

Dan Petrescu nu a mai rezistat după ce a făcut-o campioană pe CFR Cluj.

Antrenorul și-a adus aminte de criticile primite în acest sezon și le-a transmis un mesaj contestatarilor.

”A fost cel mai greu titlu dintre cele cinci, au fost foarte multe probleme de lot, cu jucători pe care a trebuit să-i schimb. A trebuit mereu să scot jucători de pe listă, nu erau fericiți, au fost multe scandaluri, am fost făcut praf de multe ori. Sunt foarte supărat. Ar trebui să primesc mai mult respect, pentru că am scos lumea în stradă ca fotbalist, iar ca antrenor mi-am făcut treaba, în ultimii șase ani am câștigat titlul peste tot pe unde am fost.

ADVERTISING

Am fost făcut praf și pulbere non stop, dar medalia e aici. Ei vorbesc și eu câștig trofee. Am câștigat cu Urziceni și CFR, dar asta se uită foarte repede. Mi s-a cerut demisia, mi s-a spus că nu jucăm nimic. Îi felicit pe cei care dau declarații despre mine. Sunt un antrenor și un om care a făcut ceva pentru fotbalul românesc. Ca jucător mi-am dat viața, am scos lumea în stradă, iar ca antrenor uitați-vă, fac lumea fericită. În continuare voi fi criticat, asta este realitatea, dar nu merit acest tratament pe care-l am în România”, a declarat Dan Petrescu, potrivit DigiSport.

ADVERTISING

CFR Cluj a câștigat titlul pentru a cincea oară la rând după ce a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-1, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu FCSB, care nu mai are nicio miză, în timp ce Craiova se pregătește de barajul pentru calificarea în Conference League.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!