Dan Petrescu a găsit vinovații după eliminarea lui CFR Cluj din Conference League

Dan Petrescu a găsit vinovații după eliminarea lui CFR Cluj din Conference League

Dan Petrescu știe cine sunt vinovații după eliminarea suferită de CFR Cluj din Conference League.

La finalul partidei cu Pafos, pierdută cu 3-0, Petrescu a dat vina pe Vasile Mogoș, Boben și Kresic.

"Cred că Pafos a meritat calificarea. Bineînțeles, la meciul tur, dacă am fi primit penalty și era 2-0, cred că ar fi fost mai greu de întors un 2-0. Dar nu vrem să luăm din meritele lor și n-ar fi bine să dăm vina pe altcineva. Au jucat foarte bine. Noi nu ne-am adaptat nici la teren, nici la vreme, nici la nimic. Am greșit din secunda 10 o pasă. Două cadouri în prima repriză. Practic au avut trei ocazii și două cadouri ale noastre. Ne-am trezit la pauză cu 2-0 și a fost foarte greu. Am schimbat și sistemul, dar n-a ajutat cu nimic. Se vedea că ei sunt mai bine decât noi.

ADVERTISING

Eu am avertizat înainte de a juca cu noi. Toată lumea zicea că așa fac eu mereu. Știu valoarea lor, le-am văzut toate meciurile. Sunt jucători de nivel foarte bun, au mulți străini foarte buni, au investit și cred că valoarea lor este mai mare decât a jucătorilor nostri, iar asta s-a văzut azi pe teren. Fundașii noștri, în afară de Camora, n-au jucat în cupele europene până acum. Nici Mogoș, nici Boben, nici Kresic. Ei au fost în liga a doua și a treia din Italia, au venit aici, iar nivelul în Europa e puțin mai mare. S-a văzut că au făcut multe greșeli. Keita a făcut o greșeală incredibilă, n-avea voie să dea pasă la adversar în modul ăla. Practic, le-am dat primele două goluri, iar al treilea un penalty. Dacă faci greșeli, meriți să ieși din competiție, iar asta s-a întâmplat azi.

ADVERTISING

Eu zic că am avut ocazii. A fost șutul lui Korenica în prima repriză, a fost șutul lui Camora, iar din trei ocazii dacă marcam un gol era alt meci. La pauză le-am zis că e important să nu mai luăm. Putem da gol în ultimul minut, dar când s-a făcut 3-0 imediat, după o greșeală personală.. noi l-am studiat pe Jaja, le-am spus că e cel mai bun jucător. Am pus de 10 ori video cu el, dar dacă e mai bun n-ai ce să faci", a spus Dan Petrescu, potrivit Sport.ro.

De asemenea, Petrescu a anunțat și ce va urma pentru CFR Cluj de acum înainte.

ADVERTISING

"Trebuie să ne concentrăm pe campionat și cupă. Jucăm duminică cu Farul, după care va veni o pauză. Va fi foarte greu cu Farul, știu cât de bună e acasă. Moralul nostru nu este bun, dar sper să avem o reacție pozitivă, iar după să ne gândim numai la obiectivele clare, campionatul și Cupa României.

Astea vor fi obiectivele clare. Avem mult de muncă. Să vedem ce se va întâmpla cu lotul. Posibil să mai plece jucători, să mai vină, dar asta vom vedea în următoarele 7 zile pentru că ulterior se va opri perioada de transferuri", a mai spus Dan Petrescu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇