Daily Mail sare în apărarea Simonei Halep: Ce scrie publicația britanică despre sportiva noastră

Daily Mail sare în apărarea Simonei Halep: Ce scrie publicația britanică despre sportiva noastră

Simona Halep se bucură de aprecieri în presa din străinătate chiar și după implicarea în cazul de dopaj.

Într-un articol publicat de Daily Mail, jurnalistul Mike Dickson, specialistul în tenis al britanicilor, a afirmat că o consideră nevinovată pe Simona Halep.

"Cineva pe care am admirat-o mereu pentru talentul și onestitatea ei este Simona Halep, care a fost testată pozitiv cu Roxadusat, o substanță interzisă la US Open. Mulți au fost șocați, dar sarcina ei este de a arăta cum substanța a intrat în organismul ei fără să fie conștientă de asta", a scris Daily Mail.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!