Cum pariezi pe cornere

Cum pariezi pe cornere

Ești pasionat de pariuri sportive? Ai vrea să încerci să faci pariuri pe cornere, dar nu știi cum să le plasezi? În cele ce urmează vom analiza piața pariurilor pe cornere sau loviturile de la colțul terenului.

Ghid de pariuri pe lovituri de colț sau cornere

În cazul oricărei piețe există mai mulți factori de analizat. Atunci când ai de-a face cu acest tip de pariu trebuie să ai grijă la situațiile de pe tot parcursul jocului. Mai jos îți oferim câteva exemple cu privire la acest pariu. Dar, înainte de a începe acest demers, îți recomandăm să citești ponturi pariuri azi, pentru a-ți face o idee despre cum să pariezi.

ADVERTISING

Ce presupun pariurile pe cornere?

La intrarea în diferite case de pariuri, vei observa că aceeași piață este uneori descrisă diferit. Loviturile de colț sunt pariuri pe cornere.

Poți găsi aceste pariuri la mai multe case de pariuri, în principal cele care au pariuri de tip handicap asiatic disponibile și 1x, de exemplu. Pariul constă în a paria pe câte cornere se vor acorda în timpul meciului și, pornind de aici, să alegi una dintre piețele specifice. Mai jos sunt câteva exemple:

Cornere totale ale meciului

În acest caz, pariul se bazează pe încercarea de a prezice câte cornere se vor acorda în total ambelor echipe. Pariul poate fi de tip asiatic sau european.

ADVERTISING

• Pariu asiatic: Acesta ne oferă doar două opțiuni: over sau under pariul prevăzut de casa de pariuri.

Exemplu: Mai mult de 10.5 cornere x mai puțin de 10.5 cornere.

În acest caz nu există nicio revenire. Pariul 0,5 forțează existența a mai mult sau mai puțin de 10 cornere. Mai mult de 10,0 x mai puțin de 10,0.

Iată cazul tipic în care poți exploata mai bine pariurile asiatice, fiind mai puțin expus, putând vedea valoarea rambursată, dacă există exact 10 cornere.

• Pariu european: Acest pariu ajunge să fie mai puțin sigur, deoarece include o remiză.

În cazul cornerelor, dacă este exact numărul prevăzut de casă, cota „la egalitate” plătește foarte bine.

ADVERTISING

Mai mult de 10 cornere x exact 10 cornere x mai puțin de 10 cornere.

Cine primește cornere „x” înainte

Acest pariu este foarte popular live. El constă în a paria pe cine primește numărul sugerat de casă mai întâi. În funcție de standard, opțiunile sunt 3/5/7/9 sau niciuna. Există și opțiunea cui i se acordă ultimele cornere.

Pe această piață, de regulă, se aleg echipele care, la analiza anterioară, s-a crezut că sunt cele mai bune, iar pe tot parcursul jocului pierd sau au nevoie de un rezultat mai bun, în cazul în care concurența este eliminată.

Total individual și handicap cornere

Acestea sunt încă două opțiuni pe care le ai pe piața de cornere. Totalul individual se referă la numărul de cornere pe care fiecare echipă le va primi în timpul meciului.

Între timp, handicapul de cornere este tratat ca și cum ar fi un handicap de goluri, scăzând sau adăugând numărul de cornere sugerate de pariu. Exemplu:

Echipa A -2.5 Cornere x Echipa B +2.5 Cornere

În acest caz, ca și cum ar fi goluri, se scad 2.5 cornere din echipa A și se adaugă 2.5 cornere la echipa B.

Adică există mai multe pariuri pe cornere, fiecare având un obiectiv specific.

Merită să pariezi pe cornere?

La fel ca în orice pariu, nu credem că se poate spune că merită sau nu să pariezi pe piața X sau Y.

Credem că pentru a investi bani în orice segment, trebuie să ai cel puțin o teorie a motivului pentru care acel eveniment va fi așa cum te aștepți. În cazul cornerelor, există unii factori care trebuie analizați înainte de meciuri. Mai jos sunt câteva exemple:

Caracteristici. Credem că este esențial să știi măcar cum joacă echipele. Echipele care joacă de obicei cu extreme, care sunt mai agresive, care joacă cu cei mai buni jucători și, foarte important, care șutează mult la poartă.

Nevoia meciului: Dacă meciul se joacă dintr-un anumit motiv și dacă una dintre echipele (în principal cea gazdă) are nevoie de rezultat.

Dacă meciul este din ligă, poziția echipelor și dacă meciul este important pentru obiectivele lor.

Istoric recent. Este important să analizezi și numărul de echipe. Media jocurilor recente, numărul de goluri și dacă șutează mult. Înfrângeri și victorii, acasă și în deplasare. Și statisticile ajută.

Factorii de pariuri live: Pentru a paria în direct, fiecare parior are o strategie diferită. Analizează starea echipelor, dacă o echipă este interesată de rezultat. Apoi, analizează dacă este mai bine să parieze pe totalul meciului, totalul individual sau cine ajunge înainte la un număr specific de cornere.

Credem că obiectivul fotbalului este de a ataca, deși unii o fac greșit. Și, chiar și într-un mod rău, pot primi câteva cornere, deoarece echipele vor să prevină golurile și nu le pasă de cornere.

Aceștia sunt câțiva factori ai pieței de cornere. Credem că aceste sfaturi îți sunt utile, te pot ajuta la crearea propriei strategii. Succes!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇