Cum explică Cristina Neagu eșecul României cu Croația de la Europenele de handbal

Cum explică Cristina Neagu eșecul României cu Croația de la Europenele de handbal

Cristina Neagu a vorbit în premieră pentru presă după partida pierdută de naționala noastră în fața Croației, scor 20-25, la debutul grupelor principale, eșec care ne-a lăsat fără șanse matematice de calificare în semifinale la CE.

Chiar și așa, liderul naționalei noastre, căpitanul echipei și de 4 ori desemnată cea mai bună handbalistă a lumii a dorit să strângă rândurile și a declarat în fața jurnaliștilor că nu va lăsa echipa naţională atâta timp cât poate să joace handbal.

Cristina Neagu, echipa națională de handbal feminin a României
ADVERTISING

Interul stânga a spus că nu-și poate explica înfrângerea severă cu Croația, deși naționala noastră domina la un moment dat și conducea cu 8-4 în prima repriză: ”Nu îmi fac griji, eu ştiu că voi deveni jucătoarea pe care o ştie toată lumea. Meciul cu Ungaria este foarte important, din toate punctele de vedere. Pentru noi, ca şi echipă este important pentru că vrem puncte. Strângem din dinţi, încercăm să strângem rândurile şi încercăm să câştigăm. Atmosfera la echipă este ok. Am fost dezamăgite, am încercat să strângem rândurile, am încercat să vorbim între noi. Pur şi simplu s-au adunat mai multe lucruri. Nu am reuşit să strângem rândurile. Croaţia nu este mai bună ca România nici acum. Pur şi simplu sunt pe val şi, în curând, se va opri şi asta. Nu cred că pot mai mult de semifinale”.

ADVERTISING

Încă o veste proastă primită de România la Europenele de handbal

Întrebată despre cum vede viitorul echipei naționale, Neagu spune că are în plan să joace și la anul pentru România, având ca scop calificarea la JO: “Am în plan să joc pentru echipa naţională şi anul viitor. O să vedem dacă reuşim să ne calificăm la Jocurile Olimpice, cum o să mă simt. Atâta timp cât mă voi simţi bine fizic, o să joc şi pentru echipa naţională. Avem o oportunitate mare să jucăm la Olimpiadă, aş vrea să jucăm şi la Olimpiadă”, puncta marea handbalistă în fața jurnaliștilor români prezenți la Kolding.

ADVERTISING

Următorul meci al României la Europene va fi cu Ungaria, luni pe 14 decembrie, de la ora 21.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Franța și Rusia, meci dramatic la Europenele de handbal, decis în ultimele secunde. Rezultatele și clasamentul din grupa principală I

Cristina Neagu a intrat în istoria handbalului

Meteo: Urmează un weekend cu ploi, ninsori la munte și viscol

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇