Cum a răspuns Toni Petrea când a fost întrebat dacă s-ar mai întoarce la FCSB

Cum a răspuns Toni Petrea când a fost întrebat dacă s-ar mai întoarce la FCSB

Toni Petrea a început sezonul pe banca lui FCSB, însă a fost îndepărtat după numai câteva jocuri.

În prezent pe banca celor de la Chindia Târgoviște, antrenorul în vârstă de 47 de ani nu exclude însă o nouă revenire în viitor pe banca „roș-albaștrilor”.

"Nimeni nu poate ști ce discuții am avut cu patronul de la FCSB. Doar s-au făcut supoziții și presupuneri. Nu vreau să mai vorbesc, sunt acum antrenor la altă echipă. Am fost sunat de către conducerea clubului, să revin. Inițial am refuzat, am zis că nu este momentul, să mai așteptăm. Au insistat, apoi am discutat cu managerul, cu MM. Am aflat niște discuții din vestiar vizavi de posibila mea revenire", a spus Toni Petrea într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"M-am bucurat că jucătorii au fost entuziasmați de faptul că aș putea reveni. Am fost entuziasmat. Acesta a fost motivul pentru care am decis să revin la FCSB. Niciodata să nu spui niciodată (n.r. – despre o revenire la FCSB). Însă e greu să vorbesc acum, am alte planuri, alte obiective", a adăugat acesta.

Toni Petrea a pregătit-o în două rânduri pe FCSB, între 15 iulie 2020 și 25 mai 2021 și 15 noiembrie 2021 și 25 iulie 2022.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇