Cum a fost pedepsit antrenorul bătăuș din Liga 1

Cum a fost pedepsit antrenorul bătăuș din Liga 1

Conducerea clubului Sepsi OSK a demarat o anchetă internă după ce antrenorul Leo Grozavu a agresat fizic doi jucători de la echipă.

Grozavu i-a aplicat un upercut în bărbie jucătorului Calin Popescu (18 ani), iar apoi, a doua zi, l-a bătut și pe Lorand Fulop (22 ani).

"L-a trântit cu tot cu scaun, l-a lovit și îl trăgea de păr, să îl scoată așa din restaurant. Antrenorul a văzut telefonul pe jos. Era unul scump, de peste 1.000 de euro. L-a luat și l-a spart de perete", au povestit oameni din anturajul echipei pentru Gsp.ro.

ADVERTISING

In urma acestor gesturi, conducerea clubului Sepsi a hotarat sa il amendeze si sa ii dea un avertisment lui Grozavu.

"Am avut o ședință azi în consilul director, am avut discuții individuale cu băieții, am demarat o anchetă internă și am tras concluziile.

Jucătorii și-au arătat susținerea și încrederea pentru actualul antrenor de a merge împreună până la capăt. Leo a primit un ultim avertisment din partea conducerii și o amendă conform regulamentului de ordine interioară. Acum în sânul echipei noastre e liniște, ne așteaptă un meci extaordinar de greu și important contra Chindiei", a spus managerul Cornel Sfaiter.

ADVERTISING

În 2017, pe când o antrena pe FC Botoșani, Grozavu l-a scos de pe teren pe Cătălin Golofca și l-a luat la palme direct pe banca de rezerve, în văzul tuturor.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇