Antrenorul bătăuș din Liga 1, acuzat că a lovit un nou jucător

Antrenorul bătăuș din Liga 1, acuzat că a lovit un nou jucător

Leo Grozavu, antrenorul care în 2017 l-a luat la bătaie pe mijlocașul Cătălin Golofca în timpul unui meci din Liga 1, este acuzat din nou că a lovit un jucător.

Leo Grozavu este antrenorul lui Sepsi OSK, dar echipa a avut rezultate slabe în ultima perioadă și se apropie de retrogradare.

Mai mult, Grozavu l-ar fi agresat fizic în cursul zilei de luni pe mijlocașul Lorand Fulop, conform Gsp.ro. Sursa citată scrie că acesta a fost lovit din senin de Grozavu și că antrenorul i-ar fi spart și telefonul.

ADVERTISING

Colegii au fost contrariați de comportamentul lui Grozavu și ar fi vrut chiar să cheme poliția.

Managerul general de la Sepsi, Cornel Șfaițer, spune că Grozavu nu l-a bătut pe jucător, ci doar că nervii au ieșit la suprafață.

"Când se leagă câteva rezultate negative, nervii ies la suprafață. Sperăm că din toate aceste discuții mai aprinse de ieri să scoatem ce-i bun și asta să se vadă pe teren

Am stat și aseară și azi cu băieții. Totul este în regulă. Suntem focusați pe ceea ce avem de făcut, astfel de discuții nu-și au locul. Avem încredere în Leo și băieți că pot reveni pe acest final de campionat", a afirmat Șfaițer.

ADVERTISING

În 2017, pe când o antrena pe FC Botoșani, Grozavu l-a scos de pe teren pe Cătălin Golofca și l-a luat la palme direct pe banca de rezerve, în văzul tuturor.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇