Cum a comentat Gică Hagi numirea lui Edi Iordănescu în funcția de selecționer al României

Cum a comentat Gică Hagi numirea lui Edi Iordănescu în funcția de selecționer al României

Gică Hagi a vorbit despre instalarea lui Edi Iordănescu în funcția de selecționer al României.

„Regele” consideră că Edi Iordănescu este o alegere inspirată deoarece „cunoaşte fotbalul românesc şi îi cunoaşte şi pe ceilalţi de afară”.

"Cu toţii trebuie să-i urăm baftă şi succes, să fim lângă el, să fie inspirat să îşi atingă obiectivele şi gândurile pe care le are, să încerce să ne facă fericiţi aşa cum am zis şi înainte. Să califice echipa şi să facă din ce în ce în fiecare meci să fie mai bine", a spus Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISING

"E o muncă grea, nu e uşor să construieşti o echipă competitivă, îi va fi greu, e conştient de lucrul acesta, cunoaşte fotbalul românesc şi îi cunoaşte şi pe ceilalţi de afară. Acum rămâne să demonstreze și sper să fie foarte bine", a completat tehnicianul celor de la Farul Constanța.

Edward Iordănescu a fost prezentat oficial, marți, ca selecționer al reprezentativei României într-o conferință de presă susținută la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani a semnat un contract valabil până la finalul campaniei de calificare la EURO 2024, incluzând eventuale jocuri de play-off, cu prelungire automată în cazul calificării la turneul final.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇