Culisele plecării lui Duckadam de la FCSB: Cuvintele care l-au adus în dizgrație

Culisele plecării lui Duckadam de la FCSB: Cuvintele care l-au adus în dizgrație

Helmuth Duckadam a demisionat duminică seara din funcția de președinte de imagine al FCSB. Oficial, aceasta a fost o demisie, însă ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni a dus la îndepărtarea forțată din club a fostului mare portar.

Potrivit surselor SpotMedia.ro, Duckadam a intrat în dizgrația lui Gigi Becali în urmă cu câteva săptămâni, după ce a declarat public că salariul sau a fost redus cu 78% și câștigă doar 2.000 de lei pe lună.

"Vreau să vă anunț că mi-a fost tăiat salariul cu 78 la sută, iar acum încasez doar 2.000 de lei pe lună. Ăștia sunt banii pe care îi primesc de la Gigi Becali", declara Duckadam pe 26 mai, la ProSport Live.

ADVERTISING

Din informațiile obținute de SpotMedia.ro, acela a fost momentul în care Becali s-a enervat. Cumva, orgoliul său de miliardar care aruncă cu banii în stânga și în dreapta a fost rănit. Astfel, el le-a transmis oamenilor din club nemulțumirile sale față de Duckadam. Iar aceștia au reacționat prin a-i face diverse șicane "eroului de la Sevilla".

Au început să vorbească urât despre el, iar cuvintele au ajuns rapid și la urechile lui Duckadam. În plus, a fost tras pe linie moartă în orice comunicare internă legată de informațiile din club sau de alte acțiuni ale FCSB. În aceste condiții, Duckadam și-a dat seama că nu mai are niciun viitor la FCSB.

ADVERTISING

"Am preferat să îmi dau demisia decât să aștept să fiu dat afară. Am simțit că nu mai sunt dorit", a afirmat Duckadam duminică seară, la Digi Sport.

Având în vedere vidul de comunicare pe care îl avea cu ceilalți oficiali de la FCSB, Duckadam a preferat să facă acest anunț în direct la TV, la postul unde lucrează ca analist.

Helmuth Duckadam ocupa funcția de președinte de imagine al FCSB încă din 2010 și s-a remarcat în special prin aparițiile televizate.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇