CSM Volei Alba Blaj, învinsă in manșa secundă a finalei Cupei Challenge

CSM Volei Alba Blaj, învinsă in manșa secundă a finalei Cupei Challenge

CSM Volei Alba Blaj a fost învinsă de echipa turcă Sistem9 Yeşilyurt Istanbul, cu scorul de 3-0 (25-17, 25-17, 25-12), miercuri, în deplasare, în manşa secundă a finalei Cupei Challenge la volei feminin.

Campioana României a cedat în 67 de minute, după ce pierduse cu 0-3 şi în prima manşă (62 de minute), pe 17 martie, la Târgu Mureş.

CSM Volei Alba Blaj, care a cucerit cinci titluri de campioană a României şi trei Cupe ale României, se află la cea de-a treia finală europeană, după ce le-a pierdut anterior şi pe cele ale Ligii Campionilor (2018) şi Cupei CEV (2019).

ADVERTISING

Singura echipă din România care a cucerit trofeul Cupei Challenge a fost CSM Bucureşti, în 2016, după o finală cu Trabzon Idmanocagi (Turcia).

La Istanbul, echipa antrenată de Darko Zakoc a condus o singură dată, în debutul partidei, cu 2-1, în rest, gazdele au controlat categoric ostilităţile.

Internaţionala română Alexia Căruţaşu (17 ani) a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, cu 19 puncte reuşite pentru echipa învingătoare. Derya Cebecioglu a contribuit cu 11 puncte, iar Jennifer Cross şi Lana Scuka, cu câte 9. Ioana Baciu s-a remarcat de la formaţia ardeleană, cu 9 puncte.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Meciul a fost arbitrat de italianca Ilaria Vagni şi de azerul Konstantin Selin.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇