Simona Halep nu mai e interesată de locul în clasamentul WTA: Obiectivele anunțate de sportiva noastră

Simona Halep nu mai e interesată de locul în clasamentul WTA: Obiectivele anunțate de sportiva noastră

Simona Halep a anunțat că schimbările din clasamentul WTA nu o mai interesează.

Sportiva noastră își propune să mai câștige cel puțin un Grand Slam și o medalie olimpică pentru România.

"Pentru mine, obiectivul este un Grand Slam, dacă este posibil să câştigi unul din nou. Şi Jocurile Olimpice din acest an, pentru că îmi doresc foarte mult pentru cariera mea să am o medalie. Aşa că acum sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament", a spus Simona, citata de DigiSport.ro.

De asemenea, Simona a vorbit și despre longevitatea pe care o are în clasamentul WTA, în care de 7 ani e în top 10.

ADVERTISING

"Cred că am făcut o treabă bună pentru că am rămas foarte concentrată pe ceea ce trebuie să fac. De asemeena, am fost foarte profesionistă cu corpul meu. Am avut grijă de fiecare dată când am avut o mică problemă, aşa că, slavă Domnului, nu am avut accidentări grave. Bineînţeles, am avut nişte accidentări pentru că este normal jucând în fiecare săptămână un turneu. Dar am avut grijă foarte bine de toate. De aceea simt că am avut consistenţă", a mai spus Simona.

"De asemenea, jocul meu se bazează pe a simţi mingea tot timpul, fără a greşi prea mult. Deci, probabil, pentru mine este mai uşor să am în fiecare săptămână un nivel bun de tenis. Nu pot spune că la unele turnee am jucat foarte prost. Tot timpul am jucat un tenis bun şi de aceea am avut încredere că în fiecare an pot avea aceleaşi rezultate sau chiar mai bune. Consistenţa, cred eu, rămâne în stilul meu de joc şi de aceea am putut rămâne atât de concentrată asupra a ceea ce trebuie să fac", a completat Simona.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona va evolua în această săptămână în turneul de la Miami, unde va intra direct în turul 2, contra învingătoarei dintre Caroline Garcia și Mihaela Buzărnescu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!