CSM București se impune fără probleme în Ungaria, în Liga Campionilor

CSM București se impune fără probleme în Ungaria, în Liga Campionilor

CSM București s-a impus în deplasarea de la Debrecen, în grupele Champions League la handbal feminin, într-o partidă revanșă după ce săptămâna trecută, cele două formații au remizat la București, în Sala Polivalentă.

Fără Cristina Neagu pe teren, care a suferit în tur o leziune musculară, bucureștencele au dominat clar prima parte din Ungaria, terminând primul mitan la o diferență majoră, scor 15-9. „Tigroaicele” au înscris 5 goluri și au primit unul singur în finalul reprizei.

După 29-29 în tur, în partea secundă, CSM a mai slăbit un pic ritmul, a făcut mai multe greșeli în apărare și asta s-a văzut destul de rapid și pe tabelă. Până la urmă lucrurile s-au normalizat pe final de joc, iar scorul întâlnirii a fost 30-23, cu o Cristina Angela Stoica MVP, cu 8 goluri marcate.

Portărița Erikson a fost într-o formă excelentă, având la un moment dat peste 20 de parade, cu doar câteva minute înainte de final.

A fost ultimul meci pentru CSM în acest an în grupele Champions League, urmând ca meciurile să se reia din ianuarie. Neagu și compania încheie anul pe locul 4 cu 9 puncte, sub Gyor, Odense și Bietigheim.

ADVERTISING

Tot sâmbătă se va juca și partida dintre Vipers și Rapid, în cealaltă grupă principală din Liga Campionilor, de la ora 19, în Norvegia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇