CSM București pierde categoric meciul cu Bietigheim din Liga Campionilor

CSM București pierde categoric meciul cu Bietigheim din Liga Campionilor

CSM București, gruparea campioană a României la handbal feminin, a fost învinsă de germancele de la Bietigheim, în a doua rundă a fazei grupelor din EHF Champions League.

Scorul a fost 26-24 pentru campioana Germaniei, care a dominat într-o manieră destul de categorică jocul din vestul Europei. SG BBM Bietigheim a pornit tot cu o victorie în Ligă, 27-22 pe terenul lui WHC Buducnost, ca și CSM-ul, care câștigase acasă cu Odense.

În prima parte, echipa germană a terminat în avantaj, 14-12, continuând apoi să se desprindă pe tabelă, până la urmă irecuperabil pentru fetele noastre. CSM a condus doar de două ori pe tabelă azi, ultima dată cu 11-10 în prima parte. Gabriela Goncalves Dias Moreschi a fost poate MVP-ul zilei, de la gazde, acompaniată e drept și de Xenia Smits, interul stânga având 7 goluri din 9 aruncări, cu 10 minute înainte de final.

ADVERTISING

Cristina Neagu a fost într-o zi nefericită, cu puține acțiuni de gol, CSM a încercat revenirea pe final, venind la 23-25 de la 20-25. Nu am fost suficient de cerebrale pentru a negocia aceste ultime minute, iar Bietigheim face dubla în acest sezon de Ligă.

Laura Glauser, portărița noastră, a fost cea mai bună jucătoare de la CSM, cu 16 parade azi.

Este prima înfrângere din sezon pentru CSM, care câștigase și toate cele 3 meciuri de până acum în Liga Florilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Începând cu sezonul 2018/2019, cele două formații s-au înfruntat de 5 ori în Liga Campionilor. Reprezentanta României s-a impus de 4 ori, nemțoaicele o singură dată, chiar în primul duel.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇