CSM București, demonstrație de handbal la debutul în Champions League. Cristina Neagu, de neoprit

CSM București, demonstrație de handbal la debutul în Champions League. Cristina Neagu, de neoprit

CSM București a oferit o demonstrație de handbal la debutul în noua ediție de Liga Campionilor, în partida cu franțuzoaicele de la Metz.

Publicitate

Echipa Cristinei Neagu s-a impus în prima etapă din faza grupelor cu scorul de 31-26.

Simona Halep reușește o nouă performanță remarcabilă în tenisul mondial

Analiza meciurilor si ponturile specialistilor sunt pe GntTips

Neagu, aleasă de mai multe ori cea mai bună jucătoare din lume, a strălucit în această partidă, cu goluri pe bandă rulantă marcate în poarta adversă, mai ales în prima parte, când datorită prestației sale, CSM a încheiat mitanul la 7 goluri distanță, 17-10. De asemenea, trebuie apreciată și evoluatia portarului Grubisici, care în minutul 20 abia avea deja 7 parade.

Publicitate

În paralel, trebuie spus că defensiva echipei lui Adi Vasile a funcționat la un nivel excelent, iar melanjul cu Neagu din atac, imparabilă de la 9 metri, a făcut toți banii. Neagu a fost aleasă MVP-ul partidei, de altfel fiind și cea mai bună marcatoare a jocului, cu 12 goluri.

Din păcate, cealaltă formație a României din Champions League, SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă sâmbătă tot în prima etapă din faza grupelor, de către Brest, tot din Franța.

Înfrângere categorică pentru Râmnicu Vâlcea la debutul în Champions League

Tot în prima etapă, în grupa CSM-ului, au mai bifat victorii Esbjerg din Danemarca, Vipers din Norvegia și Rostov pe Don din Rusia.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇