CSM București continuă să facă spectacol în Champions League

CSM București continuă să facă spectacol în Champions League

CSM București a mai bifat o victorie utilă în grupele Champions League la handbal feminin, duminică pe teren propriu în fața celor de la Banik Most.

Gruparea antrenată de Adi Vasile s-a impus cu o diferență majoră, scor 40-25, un adevărat galop de sănătate pentru vicecampioana României.

Most era ocupanta ultimului loc în grupa A înainte de începerea partidei. Campioana Cehiei este o debutantă în competiție, iar până acum avusese patru înfrângeri din tot atâtea partide, fiind mult sub rigorile acestei competiții.

După această victorie, CSM se duce din nou pe locul 1 în grupă, la egalitate cu germancele de la Bietigheim, cu 9 puncte din 5 meciuri, patru victorii și un egal.

ADVERTISING

La pauză, tabela arăta un avantaj de 12 lungimi pentru vicecampioanele României, scor 25-13.

Cea mai bună marcatoare a fost, din nou, Cristina Neagu, cu 5 reușite. Printre alte remarcate o putem bifa și pe tânăra Mihaela Mihai (17 ani), cu patru goluri, primele din carieră în grupele Champions League.

Săptămână următoare, sâmbătă seara de la 19, CSM merge în deplasare la campioana Europei, Vipers, în Norvegia, la Kristiansand.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇