CSA Steaua, anunț de ultimă oră despre acțiunea pe care o pregătește la TAS: “FRF dă o interpretare eronată a Legii Sportului!”

CSA Steaua, anunț de ultimă oră despre acțiunea pe care o pregătește la TAS: “FRF dă o interpretare eronată a Legii Sportului!”

CSA Steaua, echipă care a terminat pe loc de promovare directă în play-off-ul Ligii 2, dar nu a putut promova în prima divizie din cauza organigramei clubului, fiind un club sprijinit de Ministerul Apărării Naționale, a anunțat că pregătește o acțiune decisivă la TAS.

Steliștii au câștigat meciul din ultima etapă cu Gloria Buzău, scor 4-2, într-o atmosferă dezolantă pe stadionul Ghencea. Chiar și așa, echipa condusă de MApN va rămâne în Liga 2, din cauza interdicției de a promova.

După acest meci, CSA a făcut un anunț pe pagina oficială de Facebook în care a vorbit despre „interpretarea eronată a Legii Sportului de către FRF”. Militarii anunță că vor face tot posibilul pe cale legală pentru a li se permite să ajungă în prima divizie, grație meritului sportiv: „Steaua București, pe loc promovabil. Punct final în sezonul Ligii 2, sezonul 2022-2023. Echipa noastră termină pe poziția secundă, care ne asigură promovarea din punct de vedere sportiv. Interpretarea eronată a Legii Sportului, de către Federația Română de fotbal, ne pune în situația de a căuta soluții legale pentru a putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc. Facem precizarea că un eventual demers al clubului nostru, nu putea fi întreprins, decât după comunicarea oficială a FRF. Felicităm jucătorii și staff-ul tehnic pentru performanța reușită și mulțumim fanilor pentru suportul necondiționat”, se arată în comunicatul oficial emis de Steaua București.

ADVERTISING

De asemenea, în același comunicat, antrenorul Daniel Oprița a fost confirmat pentru sezonul viitor.

Steaua a încheiat neînvinsă în Ghencea play-off-ul ligii secunde, având trei victorii și două egaluri pe teren propriu. În locul lui CSA, au promovat Poli Iași și Otelul, în mod direct, iar la baraj vor merge Dinamo și Gloria Buzău.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!