Cristiano Ronaldo îl acuză de minciună pe redactorul şef de la France Football

Cristiano Ronaldo îl acuză de minciună pe redactorul şef de la France Football

Atacantul Cristiano Ronaldo a afirmat luni pe reţelele de socializare, cu puţin timp înainte de decernarea ”Balonului de Aur” că redactorul şef al revistei France Football, Pascal Ferre, minte în privinţa rivalităţii sale cu Lionel Messi, transmite Reuters.

Ferre a declarat vineri în New York Times că singura ambiţie a atacantului de la Manchester United este să se retragă cu mai multe Baloane de Aur decât rivalul său Lionel Messi, care luni a primit un nou trofeu, al şaptelea din cariera sa, decernat de France Football.

Cristiano Ronaldo, cu cinci Baloane de Aur în palmares, a adăugat că ''mereu am câştigat pentru mine şi pentru cluburile pe care le reprezint, am câştigat pentru mine şi pentru cei care mă iubesc. Eu nu câştig împotriva cuiva. Cea mai mare ambiţie a mea este să câştig titluri naţionale şi internaţionale pentru cluburile pe care le reprezint şi pentru selecţionata ţării mele. Marea ambiţie a carierei mele este să fiu un bun exemplu pentru toţi cei care vor să devină fotbalişti profesionişti. Marea ambiţie a carierei mele este să-mi las numele scris cu litere de aur în istoria fotbalului mondial''.

Portughezul s-a clasat pe locul 6 în ancheta France Football din 2021 şi nu a prins podiumul trofeului Balonul de Aur pentru prima oară din 2010.

O desfecho de hoje explica o porquê das declarações de Pascal Ferré na última semana, ao afirmar que eu lhe confidenciei...

Publicată de Cristiano Ronaldo pe Luni, 29 noiembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇