Cristiano Ronaldo a distrus echipa lui Reghecampf cu un hattrick (Video)

Cristiano Ronaldo a distrus echipa lui Reghecampf cu un hattrick (Video)

Gruparea arabă Al Nassr a câștigat cu mare lejeritate partida cu cei de la Al Tai, formație antrenată de românul Laurențiu Reghecampf, meci în care lusitanul Cristiano Ronaldo a ieșit la rampă în stilul său clasic deja.

Nassr s-a impus cu 5-1 în etapa cu numărul 25 din Arabia Saudită, iar Ronaldo a făcut spectacol marcând un hattrick într-o singură repriză. Tai e formația la care e legitimat și fotbalistul Andrei Cordea, ajuns aici de la FCSB. Iar echipa nu stă pe roze în clasament, e pe 16 și e aproape de retrogradare, primul loc sub linie.

ADVERTISING

Ronaldo a ieșit la rampă în minutul 64, șut din prima la colțul scurt, din pasa lui Mane, apoi gol trei minute mai târziu, cu poarta goală, după o minge ricoșată din bară, iar pe final, minutul 87, a bifat tripla, 5-1, după un gol cu capul splendid.

Andrei Cordea a fost titular și a jucat 78 de minute. Marko Dugandzici, fostul atacant de la Rapid, a fost rezervă neutilizată, la oaspeți.

ملخص مباراة النصر 5 - 1 الطائي | دوري روشن السعودي 23/24 | الجولة 25 AlNassr Vs AlTai highlight

Ronaldo e golgheterul incontestabil al primei ligi arabe, cu 26 de goluri bifate, patru peste sârbul Mitrovici, de la Al Hilal. În plus, Cristiano e al doilea pasator decisiv din campionat, după Mahrez. Portughezul are 9 assist-uri, algerianul are 10.

ADVERTISING

Chiar și așa, Nassr e departe de titlu, fiind pe 2 în clasament, la 12 puncte distanță de Hilal, cu 9 etape înainte de final.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!