Cristiano Ronaldo a distrus echipa lui Reghecampf cu un hattrick (Video)

Cristiano Ronaldo a distrus echipa lui Reghecampf cu un hattrick (Video)

Gruparea arabă Al Nassr a câștigat cu mare lejeritate partida cu cei de la Al Tai, formație antrenată de românul Laurențiu Reghecampf, meci în care lusitanul Cristiano Ronaldo a ieșit la rampă în stilul său clasic deja.

Nassr s-a impus cu 5-1 în etapa cu numărul 25 din Arabia Saudită, iar Ronaldo a făcut spectacol marcând un hattrick într-o singură repriză. Tai e formația la care e legitimat și fotbalistul Andrei Cordea, ajuns aici de la FCSB. Iar echipa nu stă pe roze în clasament, e pe 16 și e aproape de retrogradare, primul loc sub linie.

ADVERTISING

Ronaldo a ieșit la rampă în minutul 64, șut din prima la colțul scurt, din pasa lui Mane, apoi gol trei minute mai târziu, cu poarta goală, după o minge ricoșată din bară, iar pe final, minutul 87, a bifat tripla, 5-1, după un gol cu capul splendid.

Andrei Cordea a fost titular și a jucat 78 de minute. Marko Dugandzici, fostul atacant de la Rapid, a fost rezervă neutilizată, la oaspeți.

ملخص مباراة النصر 5 - 1 الطائي | دوري روشن السعودي 23/24 | الجولة 25 AlNassr Vs AlTai highlight

Ronaldo e golgheterul incontestabil al primei ligi arabe, cu 26 de goluri bifate, patru peste sârbul Mitrovici, de la Al Hilal. În plus, Cristiano e al doilea pasator decisiv din campionat, după Mahrez. Portughezul are 9 assist-uri, algerianul are 10.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Chiar și așa, Nassr e departe de titlu, fiind pe 2 în clasament, la 12 puncte distanță de Hilal, cu 9 etape înainte de final.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!