Cristian Tudor Popescu, îngrijorat după eliminarea Simonei Halep de la Roma: Ce detaliu a remarcat la meciul cu Collins

Cristian Tudor Popescu, îngrijorat după eliminarea Simonei Halep de la Roma: Ce detaliu a remarcat la meciul cu Collins

Simona Halep a fost învinsă în două seturi de Danielle Collins în turul doi de la Roma, iar Cristian Tudor Popescu se declară îngrijorat de un aspect din jocul tenismenei noastre.

CTP a observat că Simona „a mai renunțat la jocul agresiv” arătat la Madrid, primul turneu jucat de la începerea colaborării cu Patrick Mouratoglou.

Cu sau fără agresivitate, Simona ar fi avut șanse mici s-o învingă pe americancă, consideră jurnalistul.

"Singurul lucru care m-a îngrijorat este faptul că Simona a mai renunțat la jocul agresiv, venea și în față în primele 3 meciuri de la Madrid. A fost mai timidă acum, asta nu e bine. Dincolo de scoruri și rezultate, e important ca Simona să continue să joace în acest fel, să încerce să câștige pe mâna ei, nu pe mâna adversarei, să nu aștepte greșeala. Simona ar fi putut să facă mai multe, chiar dacă probabil tot n-ar fi câștigat", a spus Cristian Tudor Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

"Pur și simplu, a fost mai bună. Simona a făcut tot ce a putut, a încercat să reziste loviturilor diabolice ale lui Collins. Nu știu dacă există în momentul de față un rever în cross cu două mâini în circuitul WTA mai bun decât al lui Collins. Adversara Simonei a găsit niște unghiuri în regim de viteză absolut ieșite din comun, este una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii", a adăugat gazetarul.

Simona Halep a fost eliminată, miercuri noaptea, în turul doi al turneului de la Roma, fiind învinsă de Danielle Collins.

ADVERTISING

6-7 (1), 3-6 este scorul cu care Simona a pierdut confruntarea de la Foro Italico.

Următorul turneu la care Simona va lua parte va fi Roland Garros 2022, programat în perioada 22 mai - 5 iunie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!