Cristi Balaj s-a răzgândit după oferta primită de la CFR Cluj

Cristi Balaj s-a răzgândit după oferta primită de la CFR Cluj

La o zi după ce a refuzat ferm oferta primită de la CFR Cluj, Cristi Balaj s-a răzgândit.

Dacă în urmă cu o zi spunea că nu se pune problemă să ajungă la CFR Cluj, acum Balaj anunță că sunt șanse de 55% să accepte.

"Urmează să discutăm, vedem. Sunt anumite aspecte, care în mintea mea nu sunt limpezite. Fişa postului, ce trebuie exact să fac, ce aşteptări există, ce se doreşte şi atunci e normal să clarific aceste lucruri. Săptămâna aceasta vom avea o discuţie, vedem. 55%-45% sunt. 55% înspre CFR. Sunt anumite detalii şi depinde de persoanele de acolo, conform rezultatelor, a ce au construit. E un club serios, o bază sportivă, un oraş frumos. Nu-i cunosc foarte bine pe oamenii din anturajul clubului, pentru că nu am interacţionat, dar cunosc oameni în Cluj. Am cunoscuţi în Cluj, care mi-au povestit despre CFR şi şi-ar dori să merg. Mi-ar fi mai aproape de Baia Mare, am două ore de mers cu maşina şi mi-ar conveni să ajung mai repede acasă, la părinţii mei. Sunt multe argumente pentru a ajunge acolo", a spus Balaj pentru Telekom Sport.

ADVERTISING

El a explicat în ce condiții se va duce la CFR Cluj.

"Îmi place să încep proiecte noi. Aş lăsa ANAD la un nivel superior, vorbesc despre un mandat de recredibilizare a agenţiei, suntem priviţi diferit pe plan internaţional, cu legea pe care o trimitem în Parlament, privind prevenirea şi combaterea dopajului în sport.

Aspectul financiar nu e cel mai important. E important să simt că pot să o fac, pentru că ar fi un nou început, chiar dacă eu am mai fost preşedinte la o asociaţie de fotbal. Cunosc ce înseamnă fotbalul la nivel internaţional, am peste 140 de meciuri internaţionale. Ştiu perspectiva mea. Integritatea… Rămân acelaşi om indiferent de ce s-ar întâmpla. Provocările te ţin treaz în viaţă. Depinde de persoanele de acolo şi sunt cerinţe cu care, într-un club serios precum CFR Cluj, n-ar trebui să fie probleme. Mă cunosc, probabil aş performa", a mai spus Balaj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În urmă cu o zi, Balaj refuza ferm oferta și spunea că nu vrea să se compromită.

"Nu am dezvoltat subiectul. Pe mine mă interesează ANAD, vreau să protejez România și sportul românesc. Nu vreau să las agenția într-o situație grea. la CFR Cluj sunt multe aspecte ce trebuie lămurite. Nu vreau să merg acolo să mă compromit", a spus Balaj la Pro X.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!