Cotele pentru triumful la Wimbledon după ce lidera mondială Iga Swiatek a fost eliminată. Unde se plasează Simona Halep

Cotele pentru triumful la Wimbledon după ce lidera mondială Iga Swiatek a fost eliminată. Unde se plasează Simona Halep

Numărul 1 mondial WTA Iga Swiatek, Polonia, a fost eliminată surprinzător în 16-imile de la Wimbledon, de către Alize Cornet, cea care a pus punct seriei uluitoare de 37 de meciuri oficiale la rând câștigate de către marea campioană poloneză.

Acum, după această imensă surpriză de la All England Club, cotele pariorilor au fost serios date peste cap, iar acum tunisianca Ons Jabeur e principala favorită la triumful de pe iarba londoneză.

Pariorii o văd pe locul 2 mondial WTA ca favorita 1 acum, dându-i o cotă între 3 și 3.65, în timp ce pe locul 2 este Simona Halep, campioana din 2019, care are o cotă între 4,75 și 5,61. În fine, după cele două urmează Jelena Ostapenko, Letonia, fosta campioană la Roland Garros, cu cote cuprinse între 5,5 și 7,8 la 1.

Simona Halep vs Magdalena Frech | Match Highlights | Wimbledon 2022

Până la trofeu însă, Halep are de dat un test dificil în optimi cu Paula Badosa din Spania, 4 WTA, luni urmând să se dispute acest meci. Duminică vor avea însă loc partidele celorlalte două favorite amintite mai sus, Jabeur urmând să dea piept cu Elise Mertens, iar Ostapenko o va întâlni pe Tatjana Maria.

ADVERTISING

Simona Halep este antrenată la Wimbledon de francezul Patrick Mouratoglou și are o serie de 10 victorii la rând pe iarba britanică, cu tot cu cele din 2019.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!