Contractul lui Adi Vasile cu naționala feminină de handbal a României expiră: Cine are cele mai mari șanse să-i ia locul

Contractul lui Adi Vasile cu naționala feminină de handbal a României expiră: Cine are cele mai mari șanse să-i ia locul

Federația de Handbal a României pare că nu are nicio intenție de a-i prelungi angajamentul lui Adi Vasile, care expiră la 30 iunie 2022.

Actualul selecționer și-ar dori să continue și consideră că merită să rămână pe banca „tricolorelor”.

"Mi-aș dori să continui la echipa națională pentru că am avut curaj să preiau reprezentativa în cea mai grea perioadă. Mă bucur că, după un an și jumătate, am început să fim competitivi. Dacă ne uităm la rezultatele din ultimii câțiva ani înainte să vin eu avem un minim progres", a spus Adi Vasile pentru ProSport.

ADVERTISING

FRH nu pare însă să privească situația în aceeași manieră, iar mare favorit pentru a deveni selecționer este Florentin Pera, actualul tehnician al echipei ruse ȚSKA Moscova.

Cu Adi Vasile selecționer, "tricolorele" au încheiat Campionatul Mondial din Spania pe locul 13.

Următorul turneu final la care vor participa Cristina Neagu și compania va fi Europeanul găzduit de Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru, în perioada 4-20 noiembrie 2022.

Naționala României va face parte din Grupa C, alături de Franța, Olanda și Macedonia de Nord.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇