Continuă problemele pentru Neymar

Continuă problemele pentru Neymar

Clubul de fotbal Paris Saint-Germain a anunţat vineri că atacantul său vedetă Neymar, nerefăcut după o accidentare la gleznă, va rata meciul de campionat de sâmbătă cu Brest, cu patru zile înaintea celui cu Olympique Marseille din Trofeul Campionilor (Supercupa Franţei), transmite AFP.

Accidentat la glezna dreaptă în meciul cu Olympique Lyon de pe 13 decembrie (0-1), Neymar continuă procesul de recuperare. „A reluat alergările”, a precizat campioana Franţei. Prezenţa sa miercuri la Trofeul Campionilor, luată un timp în calcul, este acum compromisă.

ADVERTISING

Mauro Icardi, Layvin Kurzawa şi Alessandro Florenzi au reluat antrenamentul colectiv şi ar putea fi în lotul pentru întâlnirea de sâmbătă, a indicat clubul.

Din cauza unor probleme la un genunchi şi la aductori, Icardi a jucat doar cinci minute în ultimele trei luni.

Fundaşul francez Presnel Kimpembe, accidentat la ischiogambieri, ar urma să rateze duelul cu Marseille.

Indisponibili pentru meciul cu Brest sunt şi mijlocaşii Danilo Pereira (ischiogambieri), Leandro Paredes (şold) şi Rafinha (Covid-19) şi fundaşul Juan Bernat (genunchi). Dintre aceştia, primii doi reiau vineri antrenamentul colectiv şi ar urma să fie în curând apţi de joc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pe locul doi în Ligue 1 înaintea etapei a 19-a, PSG poate obţine titlul onorific de campion de toamnă dacă o învinge pe Brest şi Lyon pierde la Rennes.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇