Conflictul de la FCSB a ajuns la final: Decizia luată de fanii din Peluza Nord

Conflictul de la FCSB a ajuns la final: Decizia luată de fanii din Peluza Nord

Conflictul izbucnit între suporterii din Peluza Nord și conducerea FCSB a ajuns la final.

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a anunțat că fanii vor susține echipa de acum înainte și că nu mai au nicio treabă cu Gigi Becali.

"Noi vom fi prezenți la meciul cu UTA, să încurajăm echipa. Niciodată nu s-a pus problema ca noi să nu fim alături de echipă. Echipa n-are nicio vină, jucătorii sunt mobilizați pentru a câștiga orice meci. Ne bucurăm că au câștigat și aseară, să vedem pe viitor. Pe noi nu ne interesează posesia, ci rezultatele. Cine vrea posesie să-și cumpere o minge.

ADVERTISING

A fost un meci frumos. Bravo băieților, măcar satisfacția lor să o avem. Ei ne mai fac bucuroși, restul nu mai contează. Important e că băieții se dăruiesc și își doresc să ia campionatul și să fie, acolo, aproape. Măcar ei să ne bucure. N-avem treabă nici cu patronul, nici cu antrenorul, noi susținem echipa”, a spus Mustață pentru Fanatik.

De asemenea, Mustață a mai spus că discuțiile pentru cumpărarea clubului de la Gigi Becali nu vor mai continua, deoarece este clar că acesta nu dorește să vândă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Dacă voia să vândă clubul, trimitea hârtia și terminam, nu mai discutam. Oamenii așteaptă răspunsul, așa că n-are niciun rost să mai discutăm. Cu ștoul ăsta că vinde clubul… n-are rost să mai continuăm. E clar, nu vrea să vândă.

Din contră, nu-și făcuseră speranțe mari. Din acest motiv cerusă răspuns la hârtie, dar nu mai are rost să discutăm despre subiectul acesta. Nu vinde și gata”, a declarat Gheorghe Mustață.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!