Conflict total la FCSB după victoria cu FC Voluntari: "Vom avea grijă de ei de acum încolo"

Conflict total la FCSB după victoria cu FC Voluntari: "Vom avea grijă de ei de acum încolo"

FCSB a învins-o pe FC Voluntari dramatic, cu un gol marcat de Octavian Popescu pe final, dar ulterior a izbucnit un conflict.

Fanii din Peluza Nord sunt furioși pe faptul că la finalul partidei căpitanul Florin Tănase și mijlocașul Răzvan Oaidă nu au venit să salute galeria.

Gheorghe Mustață a promis că acest gest nu va rămâne fără urmări și a promis că va avea grijă de cei doi.

“Noi am venit să fim alături de ei. Nu am cântat pentru că le-am răspuns pe măsura jocului de la Pitești. Am fost însă alături de ei pe această vreme. La final am rămas total surprinși să vedem că doi jucători au refuzat să vină în fața noastră. Oaidă, care se crede Maradona, dar îî spunem noi că nici fotbalist nu este și, culme, Florin Tănase. Ne-a revoltat pur și simplu faptul că Tănase, căpitanul echipei, nu vrea să vină să ne salute. Au fost oameni care au încercat să-l întoarcă, dar a refuzat.

ADVERTISING

Le-am explicat băieților de ce nu am cântat, iar ei au înțeles, dar de Tănase vom avea grijă de acum încolo. În ciuda jocului slab, a diferenței de CFR, a vremii…noi am fost acolo. Tănase ne-a sfidat. Incredibil gest. E căpitanul echipei. Rămânem la părerea că, în afara lui Keșeru, în echipa nu există steliști. De acum înainte, galeria îi răspunde lui Tănase, ca și lui Oaidă Maradona, așa cum merită. Pe restul i-am asigurat că din play off vom fi alături de ei", a spus Mustață la Radio Sport 1, conform Fanatik.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0, printr-un gol superb marcat de Octavian Popescu în ultimul minut.

FCSB intră așadar de pe locul 2 în play-off, cu 31 de puncte, șapte sub liderul CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!