Conducerea lui CFR Cluj revine cu o nouă declarație la adresa arbitrajelor

Conducerea lui CFR Cluj revine cu o nouă declarație la adresa arbitrajelor

Conducerea lui CFR Cluj a revenit cu o nouă declarație la adresa arbitrajelor din Liga 1.

Directorul de scouting Marius Bilașco spune că CFR Cluj a fost dezavantajată constant în acest sezon.

Am ajuns în situația în care am făcut această analiză, avem un departament care urmărește fiecare arbitraj pe care îl avem și fiecare arbitraj al echipelor cu care ne aflăm în lupta pentru titlu.

Urmărim maniera, stilul de arbitraj, și contabilizăm ce se întâmplă. După ultimul meci cu Craiova, în care noi am invocat cele două faze discutabile, am fost analizați pe toate părțile și toată lumea ne-a criticat", a spus Bilașco la Digi Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Bilașco a explicat și motivul pentru care CFR Cluj l-a recuzat pe Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru al României.

"Am răbufnit pentru că știam ce se întâmplase în ultimul an cu Ovidiu Hațegan la centru. Există greșeli, la finalul unui sezon vezi că fiecare echipă a avut greșeli pro și contra, dar în cazul nostru, cu Hațegan, nu avem nici măcar o greșeală pro-CFR Cluj în ultimul an și jumătate. În momentul în care ajungi să discuți mai mult de arbitraj decât de fotbal, este o problemă. În play-off-ul campionatului trecut noi am avut numai greșeli contra.

ADVERTISING

Și am avut mult de suferit în acel play-off. Poate lumea s-a săturat de CFR și am ajuns în această situație. În analiza noastra mai este un arbitru care are doar patru greșeli destul de grave împotriva noastră, nu o să vă spun numele, dar văzând aceste lucruri pe care noi le contabilizăm începi să-ți pui anumite semne de întrebare", a mai spus Bilașco.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!