Concluziile trase de Simona Halep după prima victorie obținută în ultimii doi ani: "Am simțit presiune"

Concluziile trase de Simona Halep după prima victorie obținută în ultimii doi ani: "Am simțit presiune"

Simona Halep (33 de ani) a reacționat la finalul victoriei obținute cu Arina Rodionova în primul tur al turneului de la Hong Kong.

A fost prima victorie a Simonei Halep după doi ani, doi ani în care suspendarea pentru dopaj și accidentările nu au lăsat-o să evolueze, iar sportiva noastră a dezvăluit că a simțit presiunea rezultatului, mai ales în setul secund.

Presiunea a făcut-o să scadă nivelul și să piardă setul doi, dar apoi s-a impus în decisiv.

"A fost o plăcere să joc aici. E prima victorie după doi ani. Mă simt foarte obosită. Am venit aici pentru că am primit un wildcard, îmi place mult, sunt pentru prima dată în oraș.

ADVERTISING

Am simțit puțină presiune după primul set, am început să scad nivelul. Vreau doar să mă recuperez, să pot să joc din nou mâine. Încerc să am grijă de corpul meu, iar mâine să joc din nou în fața fanilor.

Încerc să-mi iau energie de la oameni și să o aduc pe teren", a declarat Simona Halep la microfonul organizatorilor, după meciul cu Arina Rodionova.

Ultimul meci câștigat de Simona Halep s-a înregistrat pe 17 august 2022, la turneul de la Cincinnati, împotriva Anastasiei Potapova, scor 6-4, 3-6, 6-3.

ADVERTISING

În turul următor, la Hong Kong, Simona Halep va juca împotriva Annei Blinkova (26 de ani, 78 WTA).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!