Simona Halep, victorie muncită la revenirea în circuit, cu Arina Rodionova: Anna Blinkova e următoarea adversară, la Hong Kong

Simona Halep, victorie muncită la revenirea în circuit, cu Arina Rodionova: Anna Blinkova e următoarea adversară, la Hong Kong

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Hong Kong.

Simona a învins-o, scor 6-2, 4-6, 6-4, pe Arina Rodionova (34 de ani, 114 WTA), după două ore și opt minute de joc. Halep a câștigat fără emoții primul set, dar în actul secund a avut de tras pentru a se putea impune. A revenit de la 0-3 și a reușit să câștige meciul, prima partidă oficială jucată din luna mai încoace.

În turul următor o va întâlni pe Anna Blinkova (26 de ani, 78 WTA).

SIMONA HALEP - ARINA RODIONOVA 6-2, 4-6, 6-4

SETUL 3:

6-4: GAME, SET, MECI! Simona nu-i dă nicio șansă Rodionovei și se impune, în cele din urmă, în decisiv.

5-4: BREAK, SIMONA! Excelent game câștigat de sportiva noastră pe serviciul adversarei, din nou foarte disputat. Halep servește pentru câștigarea meciului.

4-4: RE-BREAK! Simona pierde din păcate șansa de a face 5-3 în decisiv. Rodionova îi "fură" serviciul și restabilește egalitatea. Se merge cap la cap.

ADVERTISING

4-3: BREAK, SIMONA! Halep câștigă un nou game disputat și trece în avantaj în fața Rodionovei. Românca, la serviciu pentru a face 5-3 în decisiv.

3-3: Simona servește excelent și egalează din nou în decisiv. Echilibru perfect, până acum, în decisiv.

2-3: Din nou avantaj pentru Rodionova.

2-2: Simona egalează, iar lupta din setul decisiv continuă, pentru un loc în optimi la Hong Kong.

1-2: Arina Rodionova își câștigă serviciul și trece la conducere în setul decisiv. Halep urmează la serviciu, dar dă semne vizibile de oboseală.

1-1: RE-BREAK, RODIONOVA! Arina Rodionova câștigă cel mai disputat game al setului, la mare luptă, când Simona se putea desprinde în setul decisiv.

1-0: BREAK, SIMONA! La fel ca în primul game din primul set, Halep revine de la 0-40 și câștigă pe serviciul adversarei. Sportiva noastră începe decisivul în avantaj.

SETUL 2:

4-6: BREAK ȘI SET, RODIONOVA! Simona pierde setul secund, deși a reușit o revenire spectaculoasă de la 0-3 la 4-4.

ADVERTISING

4-5: Arina Rodionova trece din nou la conducere, după un game solid pe serviciu. Simona servește pentru a rămâne în set.

4-4: Simona revine spectaculos în setul secund, e egalitate de la 0-3.

3-4: BREAK, SIMONA! Halep câștigă game-ul șapte al meciului și va servi pentru egalitate. Un game în care fostul lider mondial a lovit puternic, cu furie, și a reușit să-i "fure" serviciul Rodionovei.

2-4: Simona câștigă din nou pe propriul serviciu și rămâne la două game-uri distanță de adversară.

1-4: Arina Rodionova menține avansul în fața Simonei, deși sportiva noastră începuse tare game-ul și se afla la conducere.

1-3: Simona intră în set. Își câștigă serviciul, după un game disputat, și încearcă revirimentul.

0-3: Start modest de set pentru Simona, Rodionova ia avans.

0-2: BREAK! Simona Halep își pierde serviciul, iar Rodionova pare că a început mai bine setul doi. Sportiva noastră are luptat!

ADVERTISING

0-1: Arina Rodionova își câștigă serviciul și conduce în startul setului secund.

SETUL 1:

6-2: SET, SIMONA! Halep câștigă actul inaugural al meciului cu Arina Rodionova, set în care a reușit patru ași și a avut procentaj de 70% cu primul serviciu.

5-2: BREAK Simona! Halep reușește să câștige din nou pe serviciul adversarei și va servi pentru câștigarea setului.

4-2: Simona ține ritmul și rămâne cu break în față, la conducerea meciului.

3-2: Arina Rodionova răspunde, la rândul său, cu un game excelent pe serviciu, pe care și-l trece în cont.

3-1: Simona păstrează distanța la conducerea meciului, game fără probleme pe serviciu pentru sportiva noastră.

2-1: Primul game echilibrat, disputat, dar în care Simona Halep arată că nu și-a pierdut calitatea tehnică, lovește bine mingea și reușește să-și pună adversara în dificultate. Arina Rodionova reușește să-și câștige, totuși, serviciul.

2-0: Simona își face serviciul fără probleme și pune deja distanță între ea și adversară.

1-0: BREAK SIMONA! Revenire frumoasă în primul game. Condusă cu 40-0, Simona a reușit să revină și să câștige pe serviciul adversarei. Simona trece la conducere.

UPDATE 14:02 - Începe meciul!

UPDATE 13:55 - Meciul Simonei Halep cu Arina Rodionova stă să înceapă din clipă în clipă.

UPDATE 13:10 - Meciul Simonei Halep cu Arina Rodionova va începe, cel mai probabil, în jurul ore 14:00. Partida este programată ultima pe arena centrală, după partida de dublu dintre perechile Ulrikke Eikeri/Fang-Hsien Wu - Eudice Chong/Hong Yi Cody Wong.

Simona Halep revine în circuitul WTA la turneului de categorie 125 de la Hong Kong, unde a primit un wildcard, și va juca primul meci oficial din luna mai încoace, împotriva Arinei Rodionova (34 de ani, 114 WTA).

Meciul sportivei noastre nu va fi transmis la TV în România.

Partida este programată ultima pe terenul central al complexului de la Hong Kong.

Simona Halep, al treilea meci oficial din 2024

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial în luna mai, la Trophee Clarins, de unde s-a retras din cauza unei accidentări care nu i-a mai permis să joace.

În afara meciului de la Paris, Simona Halep a mai jucat, în 2024, cu Paula Badosa la Miami Open, unde primise un wildcard și unde a fost eliminată în primul tur.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!