Concluzia trasă de Mats Wilander după ce a văzut-o pe Simona Halep la Roland Garros

Concluzia trasă de Mats Wilander după ce a văzut-o pe Simona Halep la Roland Garros

Legendarul Mats Wilander a analizat parcursul Simonei Halep la Roland Garros 2022.

Chiar dacă sportiva noastră a avut un start cu emoții, Wilander a tras concluzia că Simona este pe mâini bune după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

”Am observat o diferență în jocul Simonei Halep, în fiecare an o văd! Încearcă să fie puțin mai agresivă și aceasta este evoluția naturală a majorității jucătoarelor de tenis, mai ales după ce au câștigat câteva turnee de Grand Slam și ținta este pe spatele lor. Trebuie să se întoarcă la procesul de dezvoltare, la jocul lor.

ADVERTISING

Am văzut schimbări acolo și cred că, cu ajutorul lui Patrick Mouratoglou, va fi multă încredere pe care Simona Halep o va avea, ținând cont că el a lucrat atât de mult cu Serena. Dar, pe de altă parte, Darren Cahill este și el unul dintre cei mai buni antrenori din toate timpurile. Deci cred că Simona Halep se află pe mâini bune”, a spus Mats Wilander, la Eurosport.

Amintim că Simona Halep s-a calificat cu ceva emoții în turul 2 de la Roland Garros după ce a învins-o pe nemțoaica Nastasja Schunk (165 WTA).

ADVERTISING

Sportiva noastră s-a impus după un meci în trei seturi, scor 6-4, 1-6, 6-1, în fața unei adversare care i-a pus probleme.

Pentru Simona urmează meciul cu chinezoaica Qinwen Zheng, aflată pe locul 74 în clasamentul WTA.

Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, anul acesta la Melbourne, iar Simona s-a impus în două seturi.

Partida va avea loc joi, după ora 16:00, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!