Concluzia fermă trasă de FCSB după înfrângerea cu Sparta Praga și eliminarea din Liga Campionilor

Concluzia fermă trasă de FCSB după înfrângerea cu Sparta Praga și eliminarea din Liga Campionilor

FCSB a tras o concluzie fermă după eliminarea din Liga Campionilor, la finalul înfrângerii cu Sparta Praga (3-4 la general).

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a tras o concluzie fermă, anume că eliminarea a venit în fața unei echipe care n-a fost cu nimic superioară.

Lipsa de experiență europeană a jucătorilor FCSB s-a văzut în prima repriză a meciului cu Sparta Praga de la București, crede Mihai Stoica.

"Eu regret un singur lucru, că ne-au scos nişte slabi. O echipă care nu ne-a fost cu nimic superioară, nu au avut ocazii, golul trei să zicem că e singurul dinamic. Am început să jucăm după golul lui Olaru, dacă jucam mai repede aveam o şansă să ducem meciul în prelungiri şi chiar să ne calificăm.

ADVERTISING

Noi am fost foarte slabi în prima repriză, speriaţi. Aşa e când nu ai experienţă în Europa, se poate întâmpla şi asta. E clar că ce s-a discutat - nu s-a făcut. Nu aş vrea să zic despre teren.. Aş putea să vorbesc şi despre arbitraj pentru că a fost unul ostil", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

FCSB a fost eliminată de Sparta Praga din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, 3-4 la general, 1-1 la Praga și 2-3 la București.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!