Comentatorul Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani înecat în ape înghețate

Comentatorul Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani înecat în ape înghețate

Comentatorul Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani înecat în ape înghețate în timpul unui antrenament.

Socol, fost comentator sportiv, a înotat în apă rece, iar apoi a intrat sub stratul de gheață, unde a rămas blocat. Nu a mai găsit ieșirea la suprafață și nu a mai putut fi salvat la timp, potrivit Gsp.ro.

Fostul comentator s-a antrenat constant în condiții extreme în ultimele luni, în lacuri înghețate, ape cu temperaturi scăzute, chiar și singur.

Despre decesul lui Socol a postat un mesaj și managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, și el pasionat de înotul în ape cu temperaturi scăzute.

ADVERTISING

"Astăzi, în împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani un om care a iubit enorm fotbalul și Steaua, un om a cărui voce ne va rămâne în memorie și a cărui pasiune pentru sport va fi greu de egalat. Am avut privilegiul de a colabora la Fotbal European 4 ani. 4 ani de emisiuni de care îmi voi aminti cu drag. Rămas bun, Bogdan Socol, Dumnezeu să te odihnească în pace!", a scris Stoica.

Bogdan Socol a comentat peste 2.500 de evenimente din fotbal și rugby la Digi Sport. A plecat de la acest post in 2017, după un conflict cu conducerea.

ADVERTISING

Imagini din urmă cu 9 zile cu Bogdan Socol:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇