Clipele de coșmar prin care trece un fotbalist român care joacă în Ucraina: "A fost o bombă foarte aproape de noi"

Clipele de coșmar prin care trece un fotbalist român care joacă în Ucraina: "A fost o bombă foarte aproape de noi"

Valentin Cojocaru a descris situația de coșmar prin care trece Ucraina după ce a fost invadată de Rusia.

Portarul român al celor de la Dnipro dezvăluie că o bombă a explodat foarte aproape de cantonamentul echipei sale.

"La 5 jumătate ne-au luat pe toți din pat. Ne-am dus la o oră jumătate de Dnipro, la un hotel al președintelui și asteptăm aici să vedem ce se întâmplă. Situația e destul de dificilă, nu se aștepta nimeni la așa ceva și ne-au luat pe toți din pat. Dormeam, la 5 jumătate ne-au luat pe toți din pat, ne-am luat o borsetă și am plecat", a povestit Cojocaru pentru Pro TV.

ADVERTISING

"Ne-am dus la bază de antrenament și după vreo 20 de minute a fost o bombă foarte aproape de noi, adică s-a auzit foarte puternic. Ne-am băgat undeva la subsol și după aia am ieșit și am luat-o spre hotel", a mai detaliat acesta.

Ulterior, într-o discuție cu Gazeta Sporturilor, goalkeeperul în vârstă de 26 de ani a făcut un apel către Ambasada României pentru a-l ajuta să părăsească Ucraina.

"Situația este dificilă și complicată, în momentul de față suntem blocați în Ucraina și nu putem părăsi țara. Totul se înrăutățește la fiecare oră. E regim de război. În acest moment totul e închis", a mai spus Cojocaru.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Au fost atacuri în Dnipro? Da, au fost și in orașul nostru. În Kiev e situația și mai complicată. Aș vrea sa fac un apel către Ambasada României în scopul de a ne ajuta sa ieșim din țară în siguranță. Mulțumesc", a adăugat acesta.

Valentin Cojocaru joacă la Dnipro din vara anului trecut.

El a mai evoluat pentru FCSB, Crotone, Frosinone, Apollon Limassol, FC Viitorul și FC Voluntari.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇