Clipe dramatice pentru Jaqueline Cristian: "Am leșinat de 4 ori în 5 zile"

Clipe dramatice pentru Jaqueline Cristian: "Am leșinat de 4 ori în 5 zile"

Jaqueline Cristian a vorbit despre clipele dramatice prin care a trecut după ce a fost nevoită să se opereze ca urmare a accidentării grave de la Doha.

Jaquline a avut probleme la ligamentele genunchiului și a fost operată de urgență, însă efectele au fost dureroase.

"A fost cea mai grea perioadă din cariera mea. A fost prima mea operație, eu nu știam ce înseamnă să fii operată. Am stat 4 ore și jumătate trează ca să văd toată operația. Am văzut absolut tot. I-am spus domnului doctor să nu mă adoarmă ca să văd ce și cum. Și domnul doctor a fost super-tare, am făcut anatomie cu el, am învățat ceva.

ADVERTISING

După aceea mi-a fost destul de rău în prima săptămână, de la anestezie. Am avut și reacții de la toate pastilele. Am leșinat de 4 ori în 5 zile. A fost crunt, dar după ce a trecut efectul am venit direct în sală și am început recuperarea, 4-5 ore pe zi în fiecare zi. Am zis zilele trecute că mi-am pierdut piciorul și mi-am găsit capul. Trebuie să am răbdare, să o iau ușor, ușor. Mental, abia aștept să intru din nou pe teren. O iau pas cu pas", a spus Jaqueline Cristian pentru Antena Sport.

Perioada de recuperare este mare, iar sportiva vrea să revină în circuit la US Open, începând cu 29 august.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Ușor, ușor voi reveni la antrenamente pe 15 mai. Atunci voi avea voie să intru pe teren. Iar la turnee o să mă vedeți la US Open. Mi-am ‘înghețat’ clasamentul și am nevoie de minim 6 luni de pauză.

Prioritatea mea principală este sănătatea, clar. Să mă refac 100%, să nu mai am probleme. Dacă tot am perioada asta de pauză, vreau să beneficiez și să mă întăresc 100%. Vreau să ajung acolo (n.r. – la US Open) și să mă bucur de tenis, de viața mea de dinainte. Mi-e foarte dor. În timpul ăsta am descoperit foarte multe lucruri despre mine și viața mea, în general. Am fost și eu acasă de sărbători, anul trecut n-am fost de Paște acasă. O să fiu acasă și de ziua mea", a mai spus Jaqueline.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!