Clauză surpriză inserată de FCSB în transferul lui Sergiu Buș în Coreea de Sud

Clauză surpriză inserată de FCSB în transferul lui Sergiu Buș în Coreea de Sud

FCSB l-a vândut pe atacantul său Sergiu Buș în Coreea de Sud la gruparea Seongnam, însă a inserat în contract o clauză cel puțin interesantă.

Liderul Ligii 1 a cerut o garanție care i-a surprins pe oficialii asiatici, și anume ca formația coreeană să se angajeze să plătească de două ori suma de transfer dacă FCSB nu va încasa banii în maximum 14 zile.

FCSB a vrut să fie sigură că nu mai pățește ca în cazul altor transferuri realizate în Asia, însă în zona arabă, cum s-a întâmplat de exemplu cu Mihai Pintilii, cel care a plecat la Al Hilal, club cu care s-a judecat FCSB peste un an până să primească banii de transfer.

ADVERTISING

Cum a ratat CFR Cluj transferul unui jucător de la FCSB

Agentul lui Sergiu Buș, Bogdan Apostu a dezvăluit faptul că Seongnam e dispusă să achite 900.000 de dolari, dacă cei 450.000, cât e acum suma de transfer, nu vor fi plătiți în două săptămâni: ”În general, coreenii sunt foarte serioși. Spun o chestie de la negocieri. Nu e o picanterie, ci o realitate. FCSB e obișnuită să nu primească banii la timp de la echipele îndepărtate. Avem atâtea cazuri cu arabii, chiar cu Pintilii. Așa că FCSB a luat în considerare asta, a cerut banii imediat. Cei de acolo n-au înțeles de ce și au zis că în două săptămâni plătesc. Atunci FCSB a cerut garanție, ceea ce e firesc.

Cum a ajuns SERGIU BUS la NATIONALA ROMANIEI si STEAUA

Cei de la Seongnam au zis să plătesc dublul sumei de transfer dacă în două săptămâni FCSB nu are banii în cont. N-am mai văzut așa ceva! Ceea ce spune multe despre corectitudinea unui club”, a sunat declarația fostului jucător de la UTA și Farul, pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Atacantul a sosit liber de contract la începutul anului la FCSB, de la Gaz Metan Mediaș. El a marcat doar două goluri în Liga 1 pentru FCSB.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Anunțul făcut de UEFA, după ce presa internațională a scris că România ar putea pierde organizarea EURO 2020

Reacția conducerii lui Juventus Torino după ce mai multe echipe s-au arătat interesate de Radu Drăgușin

A murit legendarul prezentator TV Larry King

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!