Circa 200.000 de francezi au semnat o petiție pentru rejucarea finalei Cupei Mondiale

Circa 200.000 de francezi au semnat o petiție pentru rejucarea finalei Cupei Mondiale

Franța a pierdut marea finală de Cupă Mondială cu Argentina în Qatar, duminica trecută, după executarea loviturilor de departajare, scor 2-4, după 3-3 la finele celor 120 de minute regulamentare, la capătul unei partide dramatice.

Dar, acum, la doar câteva zile după consumarea celui mai important eveniment fotbalistic al planetei, circa 200.000 de suporteri francezi au semnat o petiție prin care cer rejucarea finalei cu Argentina, după cum anunță portalulul SportBible.

Motivul acestei petiții este că penaltiul din care Messi a deschis scorul în meciul finalei a fost unul acordat eronat, bai mai mult, golul doi al Argentinei, marcat de Di Maria, ar fi fost precedat de un fault nesancționat asupra lui Kylian Mbappe.

"Arbitrajul a fost total incorect. Nu a fost niciun penalti + fault la Mbappe la golul 2! Semnați și redistribuiți în masă, pentru ca meciul să fie rejucat!", se arată în petiția francezilor, care a fost semnată până în acest moment de peste 198.000 de suporteri.

ADVERTISING

Șansele însă pentru o rejucare sunt minime, iar ultimul efort de acest gen a fost realizat tot de francezi, după eliminarea acestora în optimi cu Elveția la EURO 2020, după un meci disputat pe Arena Națională din București.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!