Chiricheș a lipsit de pe teren într-un meci în care lui Sassuolo i-au fost anulate 4 goluri (Video)

Chiricheș a lipsit de pe teren într-un meci în care lui Sassuolo i-au fost anulate 4 goluri (Video)

Un meci din Italia în care din păcate românul Vlad Chiricheș nu a putut fi disponibil a intrat în istorie din cauza sistemului de monitorizare VAR.

Napoli a trecut de Sassuolo cu 2-0 în runda curentă de Serie A, însă meciul a fost unul de poveste, cu 4 goluri anulate oaspeților, îmbrăcați în verde și negru, echipă la care Chiricheș este împrumutat chiar de către Napoli.

Românul a fost indisponibil pentru această partidă, decisă de golurile lui Hysaj în minutul 8 și Allan în minutul 93. Totuși, povestea pentru Sassuolo a început în minutul 31, când Djuricici reușea să înscrie pentru 1-1. Golul a fost anulat pentru offside, după consultarea VAR. Același VAR a anulat a doua reușită a lui Djuricici, șase minute mai târziu, cu un șut din interiorul careului, dar iarăși sistemul a detectat un offside.

ADVERTISING

În partea secundă, în chiar primele 15 minute ale acesteia, Sassuolo a avut alte două goluri anulate prin VAR, minutele 49 și 61, goluri marcate de Caputo și Berardi, ambele anulate iarăși pe motiv de offside.

ADVERTISING

Sassuolo este pe locul 8 în Italia, cu 48 de puncte, în timp ce Napoli se luptă cu Milan și Roma pentru ocuparea unui loc de Europa League.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇