Chelsea a oferit 100 de milioane de euro pentru un atacant de la Inter

Chelsea a oferit 100 de milioane de euro pentru un atacant de la Inter

Clubul de fotbal Inter Milano a respins o ofertă de 85 de milioane de lire sterline (100 de milioane de euro) a lui Chelsea pentru atacantul belgian Romelu Lukaku, informează BBC.

Lukaku, 28 de ani, a devenit prioritatea lui Chelsea pentru postul de atacant central, după ce Borussia Dortmund a exclus să-l vândă în această vară pe Erling Braut Haaland, care era în vizorul londonezilor.

Proprietarii lui Inter au mari probleme financiare, dar sunt hotărâţi să-l păstreze pe Lukaku. Belgianul, fost jucător al lui Chelsea, a fost decisiv în sezonul trecut pentru câştigarea primului campionat al Italiei de către Inter din anul 2010.

ADVERTISING

Potrivit BBC, Chelsea voia să-l includă în această tranzacţie şi pe fundaşul spaniol Marcos Alonso.

Rămâne de văzut dacă deţinătoarea Ligii Campionilor va face o nouă ofertă pentru Lukaku, care şi-a exprimat dorinţa să rămână la Inter.

Lukaku a jucat 15 meciuri în trei sezoane la Chelsea, între 2011 şi 2014, dar a fost vândut lui Everton după ce a impresionat în stagiunea în care a fost împrumutat la această echipă. El a fost aproape să revină pe Stamford Bridge în 2017, dar a preferat să se transfere la Manchester United pentru 75 de milioane de lire sterline.

ADVERTISING

Lukaku a marcat 42 de goluri în 96 de meciuri pentru United, însă în 2019 a semnat un contract pe cinci ani cu Inter. Belgianul este cel mai scump jucător din istoria milanezilor, care au plătit pentru el 80 de milioane de euro.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇