Chelsea a decis viitorul lui Romelu Lukaku

Chelsea a decis viitorul lui Romelu Lukaku

Chelsea va respinge orice ofertă de împrumut pentru Romelu Lukaku, în speranţa că va reuşi să-l vândă pe internaţionalul belgian în această vară şi să recupereze ceva din transferul de 97,5 milioane lire sterline încheiat în 2021, anunţă BBC.

Chelsea, care l-a cumpărat pe Lukaku de la Inter Milano, speră să obţină circa 37 milioane lire sterline în schimbul atacantului de 31 ani, care primeşte un salariu săptămânal de 325.000 lire sterline.

Roma, unde Lukaku a jucat ultimul sezon, vrea să-i prelungească împrumutul, pentru că nu are finanţele necesare pentru un transfer definitiv.

ADVERTISING

AC Milan şi Napoli, care l-a angajat recent pe antrenorul Antonio Conte, sunt de asemenea interesate, dar rămâne de văzut dacă îşi pot permite suma cerută de Chelsea.

Napoli ar putea propune un schimb cu Chelsea, nigerianul Victor Oshimen, evaluat la circa 100 milioane lire sterline, pentru Lukaku, dar londonezii nu par interesaţi.

În vara trecută, Chelsea a acceptat o ofertă de la clubul Al-Hilal, dar jucătorul belgian nu a vrut să plece în Arabia Saudită.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!