Champions League continuă astăzi, cu alte 8 partide. PSG vs. Milan este meciul serii

Champions League continuă astăzi, cu alte 8 partide. PSG vs. Milan este meciul serii

Ziua de marți a adus spectacol în UEFA Champions League. Bayern a reușit să plece de la Istanbul cu toate cele 3 puncte, Real Madrid a învins-o pe Sporting Braga, Manchester United a câștigat in extremis, iar Napoli a mai făcut un pas către optimile competiției.

Show-ul continuă azi, 25 octombrie, cu alte 8 partide ce anunță spectacol în grupele Champions League:

  • Barcelona vs Sahtior Donetsk – ora 19:45
  • Feyenoord vs Lazio – ora 19:45
  • Antwerp vs FC Porto –ora 22:00
  • Celtic vs Atletico Madrid – ora 22:00
  • Newcastle vs Dortmund – ora 22:00
  • PSG vs AC Milan – ora 22:00
  • RB Leipzig vs Steaua Roșie Belgrad – ora 22:00
  • Young Boys vs Manchester City – ora 22:00
ADVERTISING

Seara începe în Spania

De la ora 19:45, pe Estadio Olimpico, Barcelona o găzduiește pe Sahtior Donetsk. Deși arena nu este atât de mare precum celebrul Camp Nou, atmosfera este la fiecare partida una specială, așadar fanii echipei din Ucraina sunt destul de pesimiști. 

Până acum, Barcelona a arătat foarte bine în grupe și este aproape de o revenire în optimile Champions League. Catalanii ocupă primul loc, cu 6 puncte. Sahtior și FC Porto au 3 puncte acumulate, în timp ce belgienii de la Antwerp nu au reușit încă să adune vreun punct.

În prima etapă, Felix & co. nu au avut emoții contra celor de la Antwerp, pe care au învins-o cu scorul de 5-0. Apoi, Barcelona s-a deplasat în Portugalia, unde a luat toate cele 3 puncte în duelul cu FC Porto. Torres a fost eroul serii, marcând în prelungirile primei reprize unicul gol al partidei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sahtior Donetsk în schimb, a început cu stângul, pierzând în fața celor de la FC Porto. Aceștia au venit în acțiune o rundă mai târziu, când au întors-o pe Antwerp de la 2-0 și s-au impus cu scorul de 3-2 în deplasare.

Barcelona-castiga-la-0

Tripletă franceză în ofensiva celor de la PSG

Liniile s-au schimbat complet la PSG în această vară. Neymar și Messi au plecat din Europa, iar în locul lor au fost aduși Dembele și Kolo Muani. Aceștia evoluează în atac alături de colegul lor de la națională, starul Kylian Mbappe. 

Francezul a început foarte bine sezonul, marcând de 8 ori în cele 8 etape de Ligue 1 care s-au scurt. Recent, a reușit să puncteze și să ofere o pasă decisivă în meciul pe care PSG l-a câștigat pe teren propriu, 3-0 cu cei de la Strasbourg. Chiar și în pauza competițională, Mbappe a arătat poftă de joc. Acesta a marcat ambele goluri ale Franței, contra celor de la Olanda.

ADVERTISING

În Champions League, PSG a avut două evoluții aflate în antiteză. Mai întâi, campioana din Hexagon a triumfat pe teren propriu, 2-0 în fața celor de la Borussia Dortmund. Apoi, în runda a 2-a, parizienii au fost învinși categoric de Newcastle, 4-1 în deplasare. Mbappe a reușit să marcheze în poarta nemților, însă nu a avut replică în Anglia.

Miercuri, de la ora 22:00, PSG o va găzdui pe AC Milan – în etapa cu numărul 3. Italienii au înregistrat până acum două remize albe, contra celor de la Newcastle și Dortmund. 

Mbappe-peste-4.5-suturi

Manchester City, favorită certă

Manchester City este una din favoritele serii în oferta de pariuri unibet.ro. Trupa lui Pep Guardiola va evolua începând cu ora 22:00, pe terenul celor de la Young Boys. Cetățenii ocupă prima poziție, având punctaj maxim după primele două runde.

În prima etapă, City a fost condusă pe Etihad Stadium de Steaua Roșie Belgrad, după golul lui Bukari din minutul 45. Pep Guardiola și-a montat însă elevii, care după pauză au marcat de 3 ori prin Rodri și Julian Alvarez (dublă). La începutul lunii octombrie, City s-a deplasat în Germania, acolo unde a învins-o și pe RB Leipzig cu scorul de 3-1. Alvarez a punctat din nou, iar Foden și Doku au completat lista marcatorilor.

Young Boys în schimb a adunat un singur punct. Elvețienii au fost învinși în prima rundă de RB Leipzig, 1-3 pe teren propriu. A urmat o remiză în Serbia, 2-2 cu Steaua Roșie Belgrad. Galben-negrii au fost aproape de un succes, însă Bukari a reușit să egaleze la 2 în minutul 88 – din pasa lui Krasso.

peste-3.5-goluri

Cotele prezentate sunt preluate din oferta agenției de pariuri online Unibet (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) și pot suferi modificări în orice moment. Unibet este parte integrată a Kindred Group – o companie din domeniul jocurilor de noroc, renumita la nivel mondial. Obiectivul celor de la Kindred este acela de a susține jucătorii într-o experiență de joc distractivă și sigură.