CFR Cluj solicită bani de la bugetul de stat: „Ne chinuim să investim, dar nu beneficiem de nimic”

CFR Cluj solicită bani de la bugetul de stat: „Ne chinuim să investim, dar nu beneficiem de nimic”

Campioana României, gruparea ardeleană CFR Cluj are pretenția să fie sponsorizată și de la bugetul de stat, având în vedere investițiile făcute în sportul românesc.

Prin vocea președintelui său, fostul arbitru Cristi Balaj, CFR Cluj solicită bani de la bugetul de stat pentru fiecare dintre cluburile din prima ligă de fotbal. Iar aceste sume să fie folosite strict pentru dezvoltarea Centrelor de Copii și Juniori.

„Rapid beneficiază de un stadion nou, aici este oarecum frustrant. Este o luptă incorectă, din punctul nostru de vedere. Ne chinuim să investim, să menținem, să întreținem, să îmbunătățim baze sportive pentru care plătim și impozit.

ADVERTISING

Mai sunt situații în care Consilii Locale și Județene susțin financiar anumite cluburi, iar noi, cei de la CFR Cluj, clubul care plătește cei mai mulți bani din cauza contractelor mari și a faptului că avem baze sportive proprii, nu beneficiem de nicio sumă! Ne-am dori să existe aceeași situație ca în Ungaria, în care cluburile profesioniste din prima ligă primesc 40% din buget exclusiv pentru copii și juniori. Vrem și noi să beneficiem de bani, doar pentru copii și juniori, așa cum o fac și alte cluburi”, a declarat Balaj într-o intervenție telefonică la DigiSport.

ADVERTISING

Pentru CFR Cluj urmează derbiul de acasă cu FCSB, duminică de la ora 21, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!